Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinkawiu

Wstydzę się tego jak wygląda moje dziecko

Polecane posty

Gość gość
Do autorki: albo masz cos z glowa , albo ten topik to glupia , prymitywna prowokacja. Stawiam na drugie. Nie ma co odpowiadac i ciagnac tematu.

Gość gość
pracowałam kiedyś z turkami, wiem jacy to ludzie, jak traktują kobiete, czy ty się nie boisz od niego odejść, ze wywiezie cie w bagażniku? albo zabierze dziecko i wywiezie zagranice?

Gość gość
Byłam na meczu takich dzieci ok. 10 letnich, jeden z nich był ciemnoskóry, a tak klął po Polsku, że aż mnie to rozśmieszyło. Urodzony w Polsce, wychowany w Polsce czuje się normalnie jak dziecko. To my dorośli robimy problemy. Chłopiec miał na imię Antek.

Gość gość
Nikt nie robi problemu dzieciom tylko durnym mamusiom

Gość gość
Skrzywdziłaś siebie i swoje dziecko. On nigdy nie będzie u siebie. W Tunezji nie będzie Tunezyjczykiem ani w PL Polakiem. Taki mieszaniec paskuda. Czy jest ładny czy nie to nieistotne. Jest mieszańcem a tego niewielu akceptuje. Skazałaś go na trudne życie.

Gość gość
A mi to nie przeszkadza , bo tylko murzyni są arabami ???? Ja kochalabym takie dziecko , bo to moje dziecko . Ludzie nie są tak okropni. Jak pójdzie do szkoły to znajdzie fajnych kolegów . Najgorsze co może zrobić matka to nie wspierać własnego syna i się co wstydzić. Chyba że problem to kultura i ojciec chce bo obrzezac i wychowywać po swojemu i tobie kazał nosić burke. Tutaj bylby problem już bo Polacy to rzeczywiście rasisci pod wzgledem kulturowym.

Gość gość
Naprawdę durna prowokacja i obstawiam że stoi za nią nie kobieta a kolejny kafeteryjny stulejarz, który sądzi, żę winni jego prawictwa są ciapaci i puszczalskie kobiety a na pewno nie on sam :-) W kobietę, która wstydzi się jechac z dzieckiem tramwajem i to po 4 latach ! jakoś nie do końca wierzę.

Gość gość
Moja sąsiadka ma dziecko z Turkiem. Dziewczynka niestety jest bardzo ciemna, jak cyganicha. Nie jest to fajne, mając jasną matkę. Faktycznie wygląda to tak, jakby puściła się z cyganem i teraz została z dzieckiem sama. Sąsiadka zawsze oszukiwała się mówiąc, że córka wygląda jak Polka. Sraty taty, mała jest prawie czarna. Także rozumiem autorkę. Ale kochać dziecko trzeba i nie powinnaś się go wstydzić.

Gość gość
Ale puszczać się z ciapatym to się nie wstydziłas :D

Gość gość
Ciapatym? ?? Opanujcie się ludzie.