Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Różnice w związku

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim chłopakiem od roku, na początku się przyjaznilismy, ale wyszło z tego coś więcej. Dużo nas łączy, kochamy się.. mój chłopak jest dobry. On pochodzi z biednej rodziny, ma manie oszczędzania i według niego życie nan ciut większym poziomie jest ok. Mi w domu niczego nie brakowało, ale rodzice zawsze mnie motywowali, żeby w moim życiu było lepiej. Pracuje wlasnie nad własnym biznesem, chce mieć ładny dom, ubrania i kosmetyki, jak to kobieta. A mój chłopak mówi że po co mi To, że jestem rozpieszczona. Że pieniądze to zło. Wcale nie marzę o nie wiadomo czym,chce żyć na dobrym poziomie...a dla mojego chłopaka ten dobry poziom to już burzujstwo. W ogóle mnie nie wspiera tylko demotywuje. Zauważyłam że teraz bardziej się zaniedbalam, kiedyś byłam elegancka,ale mój chłopak mówi że po co się stroic i mówi że kiedyś jak będziemy mieć wspólny budżet to nie będę już kupować takich ubrań i dobrego jedzenia. Bo jedzenie on też kupuje najtańsze. Dla mnie to zupełnie normalny poziom życia,dlaczego mam żyć na niższym?strasznie mnie demotywuje :(nie wiem czy to da się pogodzic

Gość gość
Ale co to znaczy że jak będziecie mieć wspólny budżet to nie będziesz mogła sobie kupowac?jak ty będziesz dużo zarabiać to będziesz mogła wydawać na co będziesz chciała! Rób swoje, w żadnym razie nie dopasowuj do niego. Żyj jak Ci się podoba, podejrzewam ze w którymś momencie życia tak się od siebie oddalicie, że niestety samo się rozpadnie. Bo ty bedziezz chciala zyc zupelnie inaczej

Gość gość
niektorych bieda w domu motywuje do dzialania,inni z niej nigdy nie wyjdą. No oczywiście każdy może żyć jak chce. Ale ty nie możesz mu nic narzucać,ani on tobie!!!to że jemu pieniądze nie są potrzebne to nie znaczy że każdy tak ma. To bardzo niesprawiedliwe,ja bym go ochrzanila. Tylko nie próbuj sobie dac wmówić że jesteś jakaś rozpieszczona itp. Masz swoje potrzeby,lubisz ubrania itp!to nic złego

Gość gość
Jak masz silna wolę to zrobisz swoje. Ale jak masz słabą to mu ulegniesz i po parunastu latach znienawidzisz i będziesz bardzo nieszczęśliwa. Zastanów się

Gość gość
Nigdy z nim nie dojdziesz do tego czego byś chciała.. To tylko kasa i aż kasa Olej go