Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drań ponad wszystkich menów

wiem że nie umiesz żyć beze mnie

Polecane posty

Gość gość
a co tam u grających role drugoplanowe

Gość gość
kochasz mnie i nienawidzisz

Gość gość
malinka nie sciemniaj

Gość sylka
Dnia 4.12.2017 o 00:45, Gość gość napisał:

prawdziwą miłość odczuwałam trzy razy w tym trzecia była najsilniejsza. z pierwszej zostało mi tylko to, że podobają mi się wysocy za to nienawidzę piwnych oczu, z drugą żyję a trzecia była cudem i koszmarem

aż 3???wysocy sa brzydcy ,piwne oczy są najpiękniejsze na świecie .

Gość sylka
Dnia 4.12.2017 o 11:51, Gość gość napisał:

PS Nie chce byc w takim swiecie. Wybieram twoj swiat i naprawe bledow, wszystkiego, powrot do tamtych wartosci. Przy tamtych wartosciach bylam szczesliwa. A przy tych placze. Nigdy juz nie obraze zadnego czlowieka i bede myslec co robie. Nalezy wybaczac i nie szukac kogos innego na zastepstwo. Ja nie szukalam. To inni szukali czasami dla mnie. Ja to odpychalam poprostu. Nikt nie zastapi mi Ciebie, tego czasu spedzonego razem. Nie warto zaprzepaszczac swojego szczescia Znikam kochanie.

nie obrazisz??? obraziłas kogoś czy raczej ktoś obraził ciebie?

Gość sylka
Dnia 4.12.2017 o 11:38, Gość gość napisał:

Nie poszlabym tu na studia, to miasto zmienia ludzi, otoczenie. Mimo ze wiele cech pozostaje wiele wartosci dobrych zostaje zatraconych. Nie rodzina, nie wychowanie jest tu problemem dlatego zawsze chcialam stad wyjechac i oderwac sie od tego towarzystwa i byc tylko we dwoje, z toba wyjechac. Dla mnie to nie stanowi i nie stanowilo problemu nigdy. Lepsza jest samotnosc niz zmiana czlowieka na gorsze. Udawanie ze chce sie nie wiadomo czego bo inni maja takie wymagania i trzeba dostosowac sie do ogolnego wizerunku spoleczenstwa. Ja sie nie dostosuje. Kazdy odpowiada za swoje bledy a ja juz ich mnostwo popelnilam. Pozostaje naprawa.Chce sama mieszkac albo z toba. I sama sie zmieniac. Nie chce powielac starych bledow i kogos oceniac. Kim ja jestem zeby to robic? Papa.

nie poszłabyś na studia???? dlaczego?