Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent na rocznicę ślubu rodziców

Polecane posty

Gość gość

Hej :) Jakie macie pomysły na 30-stą rocznicę ślubu rodziców? Jest nas piątka rodzeństwa więc pole do manewru jest spore i chcielibyśmy wybrać coś naprawdę wyjątkowego :)

Gość gość
Jeżeli szukacie czegoś wyjątkowego to może rejs statkiem jest dobrym rozwiązaniem? Mnie się zawsze wydawało to dość nieosiągalne, ale z Itaki te oferty są sensowne https://www.itaka.pl/rejsy-statkiem/ rodzice właśnie ostatnio byli- po prostu, na wakacjach i wrócili zachwyceni, powiedzieli, że za rok piszą się dokładnie na taki sam wyjazd

Gość gość
Ja kupiłem na 50 - tkę na Allegro : Kieliszki Barek prezent 50 Urodziny Ślub Rocznica.

Gość Gabi

Ja zaniosłam do profesjonalnego fotografa zdjęcie moich rodziców czarno białe i poprosiłam, żeby je odnowili i zrobili w kolorze. Kupiłam dużą ramkę z fotoetui.pl i kazałam to zdjęcie umieścić w ramce. Moi rodzice byli bardzo wzruszeni .....

Gość Nina

Mój mąż na 10 rocznicę ślubu zabrał mnie w rejs statkiem z travelinc po Morzu Śródziemnym i byłam zachwycona. Rodzice również nie pogardzą!

Gość Krzysztofa
Dnia 25.11.2017 o 13:40, Gość gość napisał:

Hej :) Jakie macie pomysły na 30-stą rocznicę ślubu rodziców? Jest nas piątka rodzeństwa więc pole do manewru jest spore i chcielibyśmy wybrać coś naprawdę wyjątkowego :)

2 urny

Gość Beti

Ja moim rodzicom zafundowałam z bratem rejs po dolinie sekwany z travelinc i byli zachwyceni - Mama marzyła o wyprawie do Francji od lat i w końcu miała okazję ! Tata też nie narzekał 😉

Gość jola
Dnia 9.09.2019 o 20:48, Gość Beti napisał:

Ja moim rodzicom zafundowałam z bratem rejs po dolinie sekwany z travelinc i byli zachwyceni - Mama marzyła o wyprawie do Francji od lat i w końcu miała okazję ! Tata też nie narzekał 😉

Też kupiłam rodzicom rejs w travelinc, tylko że po Morzu Śródziemnym. Oboje spędzili wspaniały czas i jestem przeszczęśliwa że prezent udał się doskonale.

Gość mania

Pomysł z rejsem extra, a firma godna polecenia, sama byłam z nimi na wyjeździe na wiosnę i było cudnie. Rodzicom można jeszcze zafundować pobyt w spa 😉