Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lulove.pl

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny uwaga na ten skelp!!! Nie przysyłają paczek, nie oddają kasy! Jak już coś komuś dojdzie to szajs ogromny. Komentarze negatywne na fb i ig kasowane. Przestrzegam !!

Gość gość
Miesiąc czekania na paczkę w której i tak nie ma tego co się zamawiało. Zamiast zwrotu rabat na następne zakupy. Co mi z rabatu, I co znowu na zamówienie mam czekać niewiadomo ile a co dostanę to niespodzianka. Kontakt z nimi totalnie ograniczony. Dopiero jak się negatywny komentarz wystawi to łaskawie ktoś odpowie. Szkoda tracić pieniądze i czas na oczekiwanie przesyłki.

Gość gość
Nie polecam. Czekam już 1 miesiąc

Gość Ewun
Nie polecam! Przeprawa z oczekiwaniem na przesylke to jakis horror. Mimo, ze minelo ponad 14 dni od zamowienia, paczki nadal nie bylo w systemi. Po upominaniu sie wreszcie zostala przygotowana do wysylki. Ciekawe tylko jak daleko od przygotowania do wyslania.

Gość gosc6
oszustka z lulove.... nie odpowiada na wiadomości.... nie wysyła paczek po 14 dniach... te promocyjne ceny to sciema!!!!!!:/ wrrr ....

Gość gość
Zamowilam paczke 9 stycznia do dzisiaj cisza.. tandeta.. nie polecam

Gość gość
u mnie wszystko w porzadku, kazde zamowienie dostaje, maja napisane 14 dni roboczych na wysylke. polecam

Gość zawiedziony Klient
zgadzam się z większością, przysyłają rzeczy nie zamówione, inne niż zamówione, badziewia, brak pełnego zamówienia i brak zwrotu ksay. porażka :(

Gość gość
Nie polecam ! Po wielu mailach paczka dotarla ale czekałam na nią półtora miesiąca. Nic nie zgadzało się z tym co zamówiłam. Co lepsze, zamiast pomadki dostałam koszulę, która nie jest w moim guście. Pieniądze wyrzucone w błoto. Przestrzegam przed zakupem w tym sklepie.

Gość gość
NIE ZAMAWIAJCIE!!!!

Gość dnoiwodorosty
Zamówienie złożone 23.01, opłacone od razu. Czekałam i nic. Tydzień temu napisałam maila. Brak odpowiedzi. Dziś zobaczyłam informację na stronie, że sklep zawieszony. Próbuję sił na fb.

Gość gość
Na fb tez nikogo juz nie ma. Kase wzięli i czesc czapka. Wydaje mi sie ze nie odzyskamy jiz ani pieniędzy ani ala ciuchów!u mnie to samo zamowienie z 24.01 stoi w miejscu.

Gość gość
Ja też czekam. Zamowienie zlozylam 30 stycznia i zamowienie jest niby przygotowane do wyslania.. Kasa zaplacona.. Caly czas sie ludze ze jeszcze dostane przesylke..

Gość gość
Czy ktos moze podpowiedziec do jakich organów to zgłosić?

Gość gość
Ja zamówiłam 9 stycznia i nadal nic !!! Nie wiem co się dzieje , a sklep jest zawieszony i nie wiem co ja mam robić !

Gość gość
Sprawę trzeba zgłosić na Policję im więcej nas o szukanych tym lepiej.

Gość gość
Ja na razie czekam, bo teoretycznie do piątku mają czas. Ale pewnie się nie doczekam i wtedy będę postępować zgodnie z instrukcją z tej strony: http://www.konsumenci.org/publikacje,sklep-internetowy-pobral-zaplate-z-gory-ale-nie-dostarczyl-towaru-co-robic,5,19,89,4.html. Polecam Wam też wysyłać maile i to wezwanie do zapłaty listownie. Im nas więcej tym lepiej :)

Gość luloveagentka
biedota wybiera promocje tanie to i przeciętnej jakości a wymagania jakby byli bogaczami i drogi markowy produkt zamawiali. biedota niech czeka. biedaki muszą się pogodzić z tym , że jakość gorsza i czekanie dłuższe. i się tak nie spinajcie bo wam skorupy na piętach popękają

Gość gość
Witam, Kiedy corka powiedziala mi, ze czeka prawie dwa miesiace na przesylke ze sklepu to... Skojarzylam, ze tak dzialaly sklepy, ktore nie wysylaly paczeka wcale lub podrabiane ubrania z Chin. Sklep lulove do 10.02 byl prowadzony przez Paule Marciniak (piosenkarka, modelka, celebrytka) a przynajmniej tak o sobie pisze. Sklep w opisie mial informacje o tym, ze powstal z milosci do luksusu... Jak ktos ma watpliwosci to mozna odszukac profie na serwisach typu facebook, instagram. Widac osobe, ktora mozna zidentyfikowac jako Paule Marciniak, a tym bardziej jezeli znajdziemy jakies materialy w sieci. Pani ta przyjela pieniadze od corki bardzo chetnie. Potem bylo zbywanie. Jak sprawdzilam WSZEDZIE sa te same opinie: "Paczka nie jest nadana mimo dluhiego okresu od zamowienia", " otrzymalam uzywane, zaplamione rzeczy", "w przesylce bylo co innego" i wiele podobnych. W tym czasie widzimy zdjecia pani Pauli Marciniak (piosenkarka, blogerka) jak sie swietnie bawi pod palmami itp. Ocencie sami... Piszecie, ze Paula Marciniak realizuje zwroty po informacji o zawiadomieniu policji i jest to prawda. Nam tez zaproponowala zwrot, ale to dzialania na masowa skale, a nie sa pojedynczym przypadkiem. Dlatego zdecydowalismy sie zglosic sprawe nie tylko z art. 286, ale o mozliwosci popelnienia innych czynow, ktore podlegaja karze. Tutaj dochodzimy do zabawnej sytuacji w ktorej pani Paula Marciniak najpierw przyznaje sie do problemow, ale kiedy wie, ze nic sie nie uda tym razem zalatwic polubownie to... Tak! Doszukuje sie zastraszania w wiadomosciach mailowych, ale nie wyraza zgody na publikacje calej korespondencji - pokazalabym jakiego zastraszanie (Nie jestesmy zainteresowani polubownym zalatwieniem sprawy - chcemy by pani poniosla odpowiedzialnosc) Bo napisanie, ze w moim odczuciu jest marna piosenkarka i dobrze, ze nie ma chetnych na wspieranie kariery na wspieram.to (wspieram.to paula marciniak) nijak ma sie do grozby.

Gość gość
Tutaj mam pytanie czy pani Paula Marciniak naciskana przez was takze kierowala do was teksty typu: "moj prawnik, moja prawniczka, w uzedzie powiedziano nam, ze..." Otoz ma to na celu unikniecie skandalu i odpowiedzialnosci za to co robila poprzez sklep lulove.pl Paula Marciniak. Znalazlam grupe na Facebooku skarga na lulove.pl, ale widac, ze poszkodowani nie wiedza co robic. Otoz zadna skarga nic nie zmieni. Zostaje zawiadomienie na policje. U nas to trwalo 45 minut. Wystarczy, ze wezmiecie maile, potwierdzenia wplaty. Policja moze nie chciec przyjmowac zgloszenia bo to "p*****la" ale art 286 kk nie opisuje minimalnej kwoty. Ponadto pani Paula moze sugerowac, ze odda srodki i i tak probemu nie bedzie. Blad. To od nas zalezy czy chcemy jej scigania i ukarania bo jak zapewne wiecie sama nie informowala o problemach, zbywala, a skr**** pani Pauli Marciniak wyrazana jest po fakcie. Takze to nie jest specjalnie lagodzaca okolicznosc. Bo to jakby zlodziej wam cos ukradl, a kiedy go odnajdziecie i powiedziecie, ze sprawe zglosicie to on wam odda rzecz i uda, ze nie ma problemu. Prawda jest taka, ze problem jest. Jak nie ukara sie winnego to poczuje sie osoba bezkarna. Wiem, ze moze byc wam wstyd zgaszac sprawe, ale to zaden wstyd. Pamietajcie, ze tylko wasza dobra wola jest to czy zglosicie sprawe, czy nie i czy bedzie bezkarna, a pani Paula Marciniak tworzy takie projekty jak Projekt Modelka. Co ciekawe znajdziemy tam odnosniki do allegro i... Negatywne komentarze na koncie PAULAMAR z jakimi zarzutami? Niewysylania paczek. Dziwnym trafem w komentarzach odpisywala, ze "Paczka wysza dzisiaj" a stalo sie to po moich mailach do Pauli Marciniak i zapewne, ale tylko moj domysl ze nie wie jak sie nazywa moja corka i wysyla wszystkie paczki lub robi zwroty by moc sie tlumaczyc, ze "No ja zwroty zrobiam i mam czyste sumienie! To ja jetem ofiara"... A jeszcze niedawno mamila innych, ze poprawi obsluge w sklepie, a kilka dni po tym firma zamknieta, sklep nie istnieje. Ocencie sami i zrobcie co uwazacie za sluszne. Moim zdaniem kazdy powinien walczyc o swoje. Zauwazcie tez postepowanie pani Pauli Marciniak... Teraz informujemy o sprawie inne media oraz wysylamy maile do firm i organizacji, ktore wspieraja Paule Marciniak jak chocby " prestizowy magazyn biznesowy" przedsiebiorcy eu. Mam nadzieje, ze to bardziej prestizowy tytul niz byl sklep lulove. Tak jak powiedzialam - my sprawe zalatwimy do konca. Informowalam pania Paule, ze powinna powiadomic ludzi o problemach poprzez komunikaty na profilach i stronie, ale jak widac bez reakcji, a jedyna bylo ukrycie profilu na Instagram. Pamietajcie, ze to nie Wy macie problem, a pani Paula Marciniak lulove.pl i jak was straszy prawnikiem lub dowiadywala sie, ze nic jej nie mozecie zrobic to robi to by was zniechecic do walki o swoje. ( I tak sprawa zakonczy sie zwrotem... Zwrot to jedno. Kara grzywny to 2gie, a potem mozecie zlozyc pozew cywilny i koszty poniesie przegrany. Bezsprzecznie nie wy poszkodowani. Zwroty w przypadku jej pomylki takze powinny byc na jej koszt, a nie ze sami dostarczaliscie paczki na Powstancow Slaskich (adres z regulaminu sklepu) i nie dostawaliscie z tego tytulu zwrotu. Pisze z konta niezalogowanego, aby uniknac manipulacji informuje, ze nie bedzie tutaj kolejnego postu ode mnie. Walczcie dziewczyny o swoje!

Gość gość
BRAWO !!! Sprawa na Policję, takie elementy trzeba eliminować !!!

Gość antylulove
Lansera za cudzą kasę. mam nadzieję że zgłoszenie spawy na Policję zakończy lans i nastąpi spadek z góry na dół :)

Gość gość
Dzień dobry, Zwracam się do Pani z w/w długiego postu. To kontakt do mnie: kamilkow79@wp.pl Posiadam materiały, które mogą Panią zainteresować, ale nie odnoszą się do Pani postu bezpośrednio. Po przeanalizowaniu Instagrama, konta na FB i innych materiałów dostępnych w internecie mam podejrzenia, że może dochodzić do nieprawidłowości w wydatkowaniu pieniędzy z pewnych firm widniejących na fakturach za usługi, a tyczą się jej "wakacji" weekendowych. Proszę o kontakt na maila, a przedstawię dokumenty, które mogą dowodzić nieprawidłowości. Myślę, że pomoże to Pani w całej sprawie.

Gość gość
Zamawiałam z lulove paczki 3 razy i za każdym razem noestety czas oczekiwania to około 1 miesiąca, ale fakt musiałam dużo dzwonić i kontrolować moją paczke, ale wszystko dostałam, jakościowo beznadziejne, ale nie spodziewajmy się cudow za taka cene

Gość gość
Mi też po miesiącu przyszla paczka, oczywiście nie to co zamawiałam. Dzwoniłam, pisałam m zero kontaktu.

Gość gość
Strona zamknięta. juz nie istnieje.. mnie tez oszukała, dostalam do czego nie zamawiałam... masakra... na PUDELEK.PL z nia

Gość gość
Kilkukrotnie zamawiałam z tej strony. Czas oczekiwania zawsze wynosił okolo 20dni. A zamówienie sie zgadzało. Jesli chodzi o ostatnie zamowienie, to od 06.02.18 rozpoczyna sie bieg realizacji zamówienia. Dostałam telefon w poniedziałek, ze w związku z tym ze coś sie skończyło czy moga wymienic na cos innego w ramach różnicy ceny i ewentualnie w jakim rozmiarze. Paczka miala zostac wysłana poczta polska jak mniemam poniedziałek wtorek. Nie otrzymałam maila z informacja o nadaniu, wiec nadal czekam. Ale plus za telefon i kontakt, oddzwanialam jeszcze, a telefon zostal odebrany praktycznie natychmiast. ilość negatywnych i nienawistnych komentarzy, mocno mnie przerazila. Dla mnie zupełnie niezrozumiałe.

Gość gość
Koment wyżej jakby pisany ręką samej Pauli Marciniak ewentualnie jej mena z silnym wpływem ich ulubionej lektury "Psychologia hejtu"no comments :D

Gość gość
Pani Paulo Marciniak czy odblokuje pani Instagram bo chciałam popodziwiać blichtr i przepych w którym pani żyje i zestawić to z tymi luksusowymi rzeczami, które to pani sprzedawała. Czy to prawda, że kupowała pani w lumpeksie na wagę ubrania po 3 PLN/KG, a sprzedawała po 1 PLN sztuka w swoim butiku LuLove, a zarabiała na różnicy w cenie przesyłki? Pobierając za kuriera, a wysyłała pocztą polską?