Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lulove.pl

Polecane posty

Gość gość14
Zamowilam na probe za małą kwote by sprawdzic sklem i czekam dwa miesiące. Na początku ktoś do mnie zadzwonił że akurat nie mają tego produkty i czy poczekam ale ile można czekać? Teraz już nikt nie odpisuje na maile, sklep zawieszony a tego numeru tel juz nie mam. Ktoś ma jakiś numer kontaktowy?

Gość gość
Pisz do Pauli Marciniak na fb (taka niby modelka, piosenkarka) mozesz tez napisac do Krzyska Jonczaka jej menadzera zdaje sie i faceta jednoczesnie. Numer znajdziesz na stronie Klubu Integracji Europejskiej.

Gość gość
Dane identyfikujące: Paula Marciniak; ul. Świeradowska 61/30, 50-559 Wrocław; NIP 899-245-92-27, REGON 022271905 e-mail: paulamar@wp.pl numer telefonu: 664 002 746 Walczcie dziewczyny, nie ma co tego odpuszczać, ja jestem właśnie na etapie wydzwaniania i wysyłania maili- zobaczymy z jakim skutkiem.... Jak to nic nie da, to zgłaszam sprawę na policję.

Gość gość
Witam. Jestem również jedną z osób oszukanych. -.- ile z osób tutaj obecnych zgłosiło sprawę na policję? ;) bo osobiście sama zamierzam tą sprawę wnieś stąd moje pytanie i liczę, że Noe będą jedyną osobą. *-*

Gość gość
://zaufanatrzeciastrona.pl/post/co-maja-zrobic-ofiary-internetowych-oszustow-instrukcja-postepowania/ Dziewczyny, zgłaszajcie koniecznie tę sprawę. Im nas więcej tym większe szanse, że coś ugramy. Nie można jej tego odpuścić, bo dalej będzie oszukuwać ludzi :/

Gość gość
Ja zgłosiłam - szczerze mówiąc nie było lekko, ale się udało. Powiedzieli, że ze względu na wagę sprawy chwilę to potrwa, ale że generalnie wezwą na 100% Paulę Marciniak na przesłuchanie. Moja mama bardzo się uparła żeby ją ukarać więc doprowadzi sprawę do końca. Innym też polecam zgłaszać. Wystarczą wydruki z zamówieniem i płatności. Innym oszukanym też radzę zgłaszać - w sensie jak dostali nie to co chcieli, albo w innym stanie. Tak samo jak płacili za kuriera, a dostawali pocztą polską. Niby pare groszy, ale po zsumowaniu to ona żyje na nasz koszt.

Gość gość
Dzięki bardzo informacje. ; ) w weekend ogarne wszystkie papiery, ktoore potrzeba i w tygodniu również zgłoszenie sprawę. *-*

Gość gość
Piszcie na fb lulove.pl , zawsze odpisują , ja sprawdziłam napisałam , dostałam paczkę , zamiast zgłaszać po prostu zadzwońcie do sklepu

Gość gość506
Ja czekalam miesiac kontakt mialam biezacy z pania . Zamowilam bielizne , dostalam zupelnie inna. Copraeda trafili w gust ale no wlasnie... zamawiasz cos a dostajesz co innego

Gość gość martyna
Witam, zamowienie zlozylam w styczniu a kase.dostalam spowrtoem w.marcu. Dzwoniłam i pisałam na wszelkie wygooglowane numery i strony. Pani była reklamowana przez gwiazdeczki na insta, do nich tez pisałam. Odezwala, stara spiewka towaru nie ma, kazała czekać. Potem wciskala.mi coś czego nie chciałam w ogole. Poprosiłam o zwrot kasy, nie nie, niech Pani czeka cos bede miala aż w końcu sama zadzwonila, Chyba zobaczyła ze nie odpuszczę i kasę oddala. Na.poczatku tel nie odbierala i nie odpisywala. Ale postraszylam ja ze się wszyscy dowiedzą skąd ma kasę.na nowa plyte (Pani Paulinie marzy się wielka kariera na.ktora zarabia okradajac ludzi i organizujac zbiorke pieniedzy na ten cel) napisalam jej również sie przejade sie do niej (pod adres ze strony, tak się składa ze tez.jestem z warszawy jak ona) i nie wyjdę dopoki kasy.Nie odda. Pewnie już zmienila adres zamieszkania. Życzę powodzenia w odzyskaniu pieniędzy.

Gość gość
Ja też kiedyś tak zrobiłam zamówienie ze dwa razy. Raz na próbę coś nie drogo i szybko przyszła paczka. A drugi raz zamówiłam jak się okazało poszewki na poduszki. Zamówiłam dwie. Jedną przyszła z wkładem wypełniającym a druga nie. Zadzwoniłam i zapytałam.dlaczego jedno jest z poduszka A drugie nie. Pani Paula odparła że to są tylko poszewki i oddała telefon swojemu facetowi. Więc ja oddałam swój tel swojemu facetowi i po krótkiej wymianie zdań między nimi po kilku dnia pani Paula wysłała wkład do drugiej poszewki A potem zmieniła opis na stronie, że to są POSZEWKI a nie PODUSZKA. Na szczęście już później nic od niej nie zamawialam bo szkoda moich nerwów. Walczcie o swoje!!