Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie województwa w Polsce nie powinny istnieć? Wg was?

Polecane posty

Gość gość

Czy województwo opolskie jest na tej liście? :D

Gość gość
Polska nie powinna w ogóle istnieć. Polaczki zresztą też 🖐️

Gość gość
14:05 nie zapominaj że też jesteś Polakiem co zapomniałeś?! Czyli ty też nie powinieneś istnieć rozumiem co?

Gość gość
Jestem dumnym Żydem pochodzenia niemieckiego. A teraz morda polaczku, bo sprzedam ciebie razem z kamienicą w której mieszkasz 🖐️

Gość gość
Masz rację Opolskie, Lubuskie, Kujawsko Pomorskie, Świętokrzyskie pierwotnie miały nie powstać więc nie rozumiem po co te śmieszne pseudo - województwa istnieją ja bym te pseudo - województwa zlikwidował🖐️

Gość gość
14:11 pudło ja nie mieszkam i nigdy nie mieszkałem w kamienicy mieszkam w domku jednorodzinnym na wsi z podwórkiem który należy do mnie i goofno ci do tego PS skoro nie jesteś Polakiem to czemu piszesz po Polsku i nie jesteś żadnym Żydem pochodzenia Niemieckiego tylko Polakiem i dobrze o tym wiesz piszesz o Polakach a sam nim jesteś czyli ciebie też nie powinno być co?

Gość gość
Goowne mnie interesuje w czym polski karaluchu mieszkasz. Możesz równie dobrze chatce z kału jak twoi bracia. A polskiego nauczył mnie dziadek Izaak Goldschmidt bo mówił, że trzeba znać język niewolników którymi się zarządza. Shalom polaczku 🖐️

Gość gość
14:18 debil i mitoman z ciebie taki żyd i Niemiec jak ze mnie Zielony ludzik tj kosmita masz mocno nasrane we łbie i dlatego takie bzdury piszesz :D

Gość gość szcery do bólu
14:18 Dobrze , okej Wszystko rozumiemy :D Ale skoro jesteś żydem to musisz być strasznie zdesperowany ,skoro siedzisz na POLSKIM forum i usiłujesz napluć Polakom w twarz .

Gość gość
Ale nie oszukujmy się . Ty i ja wiemy ,że nie miał byś odwagi powiedzieć wszytko Polakowi prosto w twarz

Gość gość
Na polaka twarz to ja mogę co najwyżej napluć. Ale nie chciałbym tego robić, bo potem by to pewnie zlizywał co jest obrzydliwe :O