Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klocki lego dla 9latki?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiema conkupic 9 letniej kuzynce. Byłam pewna że grę planszowa ale rodzice wątpię by z nią grali tak naprawdę. I nie widziałam nigdy u nich gry planszowej. Ma brata ale ma 3 lata wiec.... Może klocki lego friends takie za 100 zł? Plus słodycze i owoce

Gość gość
Klocki lego są super dla dziecka w każdym wieku :-)

Gość gość
Przecież ta 9 latka może polknac małego klocka Lego, lepiej się zastanów.

Gość gość
Chodzi mi o to czy wgl ta 9 latke będą interesować klocki lego? Może jest juz za duża? Ostatnio jak byliśmy u nich w gościach to pytałam co chce dostać na Mikołaja za każdym razem mówiła telefon. Mówiłam jakaś grę? A może klocki lego? Nie było zachwytu lal. Wiec juz nie wiem. Ostatnio kupiłam jej bluzkę i duza czekolade wcale nie była zadowolona. Maz mówi zeby dać jej 100zl kupić słodycze owoce i tyle. Ale ja wiem? A co dla 3 letniego chłopca? Myślałam o jakimś małym samochodzie na pilota.

Gość gość
zależy czy lubi klocki lego, moja corka się denerwuje jak jej coś tam odpada, ale ona ma dopiero 6 lat

Gość gość
dziś 9-latka na pewno nie za duża, pytanie tylko czy to lubi, musisz chyba zadzwonić do jej mamy

Gość gość
Moim zdaniem to bardzo fajny pomysł na prezent, ewentualnie drewniane klocki, myślę że się sprawdzą jeżeli tylko wybierzesz odpowiedni zestaw. Handloteka.net

Gość gość
Czy lubi nie wiem,nigdy klocków lego nie widziałam wiec może nie ma? Jak zadzwonię to nic nie da bo mi mama nie powie. Chyba ze z nią pogadam? Ale już raz próbowałam i nic się nie dowiedzialam.

Gość gość
Autorko to zapytaj wprost czy np lubi klocki lego, przecież musi coś odpowiedzieć, a jeśli nie klocki to jakie ma zabawki w pokoju? a moze woli książki? a moze lubi manualne prace typu robienie sobie biżuterii z koralików.

Gość gość
Dzwoniłam, klocków lego nie mają więc lubić nie może. Stwierdziłam ze kupie te klocki. Bo grę planszowa nie ma co bo nie będzie miała z kim grać.