Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma

prezeny

Polecane posty

Moje dzieci nigdy nie chca prezentówale ja zawsze i pokupuje mam pytanko . Jaką ksiązkę kupić dla najstarszego syna . Jake malowanki dla Gajenki i Izabelkia co jaką zabawke dla aramka i jakie ubranko dla kieienki

Gość gość
aż tak się z Thoreskim ******iscie że 5 gnojków porodziliście ale pewno twuj Ormiański śmieć zawiediony bo 3 dziewki a 2 dziedziców tylko pewno xcię zdradza głupia babo a ty się rodziłaś te bachory a i tak cie zdradzi bo tylko dwóch dziedziczó a reszta będą takimi zerami jak ty

no właśnie ja też nie wiem co bo taką wspaniałą mamę Pani dzieci mają że ja bym też nic nie chciała

Gość gość
oj temat rzeka-Kk kaze rodzic duzo dzieci -a biedni ludzie sa zwykle religijni -i uwazaja kaplanow cuiemniakow za autorytety -nawet gumek nie stosuja -i vive wersa-Kk i kleryklani politycy lekarz e-ograniczja babom dostep do antykoncepcji-klauzula sumiemnia -gineklodzt w przychodniach odmawiaja zalozenia spirali i recept nie wypisuja - co gorsza zniechecaja baby do antykoncepcji i klemia o jej skodliwosci i nieskutecznosci -a to pie**olone j**an e kanalie -dla mnie japlani to gówni-bo jestem mysalca

Gość gość
a ja uwazam ze to i religia i bieda uplodzo tych dzieci jak konopi i samopas chodza powinni zamykac tych ludzi albo sterylizowac

Gość gość
rypsyma w ciazy slyszeliscie w 6 ciazy juz

Gość gość
o kuźwa ciekawe chlopiec czy dziewczynka?

Gość gość
To musi być u pani wesoło :) jak sobie pani radzi,to sporo roboty ?

Gość Rypsyman
dziewczynka robilam niedawno usg

01 25 nie fajnie jest dużo pracy ale mam wspaniałe dzieci niedługo wracamy do domu i bendą coraz lepiwj

Gość nastolatek z Nałenczowa
Ale beka to stara Thoresa tego ormowca z mej klasy wrescie śmieć wyjerdza durny prymus