Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Popisze z kims

Polecane posty

Gość biceps 43cm
lekko tłuste są apetyczne.Nie żeby jakieś hipopotamy ale sami wiecie o co chodzi.Wrozbello nie przywitasz się ze swoim największym wielbicielem? :(

Gość gość Wrozbella
No niestety, ale tak bedzie, ale trudno :) chyba nie wszyscy faceci leca na cialo i wyglad?

Gość gość
biceps 43cm dziś Nie o to chodzi. Wam pewnie chodzi o kraglosci nie o "otylosc" czy wiecej tluszczu. Bo jak wiadomo jesli masz wiecej tluszczu, masz bardziej widoczny celullit, a raczej nie jest to zbyt apetyczny widok?

Gość biceps
A jaka laska chciałaby uslyszeć od faceta źe on leci na jej charakter a nie wygląd?

Gość gość
nie bez przyczyny ma w awku koncite :o

Gość gość Wrozbella
biceps dziś na przyklad ja ;)

Gość gość
nigdy nie byłem ze szczupłą , wolę pełniejsze i nie roztrzepane , znaczy się w wyrku powinna być diablicą normalnie.

Gość Wrozbella
gość dziś mam Conchite wedlug Waszej wizji o "Mnie"

Gość biceps
No niestety Wrozbello ale ja póki co to lece na twój wygląd a charakter musiałbym lepiej poznać.Może nawet jesteś całkiem znośna w realu. Nikt nie powinien mnie za to potępiać bo nawet jest takie powiedzenie: "Przyciągnąc wyglądem, zatrzymać charakterem".

moze masz racje. Ale to mi w ogole nie odpowiada. ja jestem w stanie rozkochac kogos, chociazby i tutaj, bez podawania zdjecia.

Gość gość
Mam znajomego, ktory mowi przyciągnąć językiem sprawnym, zatrzymać waginą, ale on jest niepełnosprawny emocjonalnie;)

Ale to nie oznacza, ze z czasem nie bedzie sie domagal ode mnie tego zdjecia.. wiec moze to jest prawda, najpierw zakochujemy sie w wygladzie, potem charakter juz nie ma az takiego wielkiego znaczenia

Gość gość
20.55 są baby, które lecą nawet na faceta, który powie, ze sa brzydkie, zaniedbane i głupie, ale seksmaszyny, one same twierdzą, ze zawsze do nich wróci na seks, ale sa niepełnosprawne emocjonalnie o charakterze prostytutki.

Gość gość
21.04 i zadna normalna kobieta nie chce z nim być, bo która madra chce być seksmaszyną?

Gość gość
nuda 😴

Gość biceps
." ja jestem w stanie rozkochac kogos, chociazby i tutaj, bez podawania zdjecia." x Odważna teza ale myśle że się zagalopowałaś z tym stwierdzeniem za daleko...;)

gość dziś to idz spac. To sa dla mnie lekkie tematy, lepiej zebys nie wiedzial co mi w glowie swita.

Gość biceps
Czyli piszesz że bawisz się facetami? Ale ty wiesz że facet też ma uczucia ale dla ciebie pewnie to zwierzak co tylko chce kopulować pewnie.I tu się mylisz.

biceps dziś Nie bawie sie nimi, to bylo kiedys, przez czat albo portal randkowy ;) Czlowiek ogolnie jest istiota myslaca, raczej nie mysli wylacznie o seksie, ale jest cos takiego jak uzaleznienie i to wlasnie ono decyduje o "myslach" i poczynaniach

Gość gość
dałabyś sobie obślinić tyłek i dziurkę w nim skrytą słodziutką ?

Gość gość
Wrozbella ale ta c***a w awatarze to nie twój idol?

Gość gość
Witaj kochanie :)