Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Popisze z kims

Polecane posty

Gość gość
Kalzella robisz kuupe?

Gość gość
chcę się podłączyć do twego gniazdka skarbie

Gość gość
22:17 Praktycznie można by wywołać na odległość np zrobisz siusiu prawda :)

Gość gość
22.11to prawda, Kubcio jako mag moze przez sen rozmawiać z osobami, ostatnio nawet zwierzał sie komus jak to pokochal jakas kobietę, która niby go kocha od zawsze;), ale on nie potrafi jej wyznać swej miłosci i bardzo cierpi przez to, a jeszcze zdaje się z jakąs tam, z kt ora jest tylko z powodu seksu, bo jest brzydka i zaniedbana i glupia:P, ciekawe o kogo chodzi?:P

Gość gość
Kalzella gnije na forum i robi kupe blee

Gość gość
wiele bym dał żeby narąbała na mnie

Gość biceps
Nie wiem czy internetowa, ale technologia która umożliwi swobodną komunikację bezpośrednio między mózgami. Nie wnikam w szczegóły, tak po prostu przewiduję. Pierwszy telegraf to pierwsza połowa 19. wieku, telefon stacjonarny to druga połowa 19. wieku, komórkowy dopiero po wojnie.Jeszcze stosunkowo niedawno ludzie uznali by to za czary.

Gość gość
Szósty zmysł istnieje Przed falą tsunami, która podczas świąt Bożego Narodzenia w 2004 r. spustoszyła wybrzeża Tajlandii, zwrócono uwagę na nietypowe zachowanie słoni. Zwierzęta były wyjątkowo niespokojne i uciekały do wyżej położonych miejsc. Ludzie, którzy obserwowali największe roślinożerne ssaki lądowe, podążyli za nimi i dzięki temu przeżyli. Przykład z Polski jak był huragan żadne zwierze nie zginęło wyczuły wcześniej i uciekły skąd wiedziały?

Gość Pomarancza_Tymczasowa3
Za co ?

Gość gość
Kallzellaaa moze przefarbuj wlosy jak 160?

Gość gość
22.22 Kubcio lubi jak na niego sie robi, to koprofil jest;)

gość dziś mówisz o zwierzętach, które jakby nie patrzeć, na co dzień obcują z przyrodą&natura. Myślę, ze jeśli obserwowalibysmy nature tyle samo co zwierzęta, na pewno wykształcilibyśmy taki zmysł, ktory pomagałby nam przeżyć.

Gość gość
Dotychczasowe doświadczenia potwierdzają hipotezę, zgodnie z którą większość ludzi zachowała intuicję, która często jest określana jako "wewnętrzny głos", przeczucie, które radzi nam, jak mamy się zachować w ważnych sytuacjach. Zdolność do postrzegania tego szóstego zmysłu u poszczególnych osób przejawia się z różną intensywnością. W wielu przypadkach wynika to z tego, w jakim stopniu tę umiejętność ćwiczymy i rozwijamy. Tu także obowiązuje zasada, że narząd nieużywany uwstecznia się lub całkowicie zanika. Wrozbella masz wewnętrzny głos?

Gość gość
Kalzella przefarbujezz wloski na niebiesko jak kocmoluch z krakowa ? Robilas kupe dzisiaj?

gość dziś mam i zazwyczaj jest on bardzo przydatny ;) niejednokrotnie mi pomógł. Mnie się wydaje, że szósty zmysł pochodzi albo od sumienia albo bardziej prawdopodobne od duszy i jej talentu. Talent do zdolnośc***arapsychicznych?

Gość gość
Poproś Eugenię, żeby zrobiła na ciebie, zamachaj pierścionkiem z brylantem, to zje nawet to co co zrobi:P

Gość gość
wolałbym od Wrozbelli kupe do papy

Gość gość
Napiszesz co wewnętrzny głos teraz mówi do ciebie? mi mówi do mnie piesek, chce się przytulić :) odwracam się a on mnie liże :)