Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0000ona

inicjatywa kobiety

Polecane posty

Gość 0000ona

Czy mężczyzn kręci okazywanie wyraźnego zainteresowania przez kobiety? tj chociażby zaproszenie na randkę, postawienie drinka w pubie gdy ktoś wpadnie w oko itd.

Gość gość
jeśli jesteś piękna i przyzwyczajona że bierzesz co chcesz to tak ,jeśli to desperacja to nieee

Gość 0000ona
zakładając, że podobam się facetom i uchodzę za atrakcyjną, ale gusta są różne i nie mogę z góry założyć, że wpadnę w oko tak samo temu konkretnemu. Chodzi o samo podrywanie - lubicie to, czy wolicie zdobywać?

Gość gość
chcę żeby sąsiadka mnie zgwałciła ze swej inicjatywy a ja nie będę protestować.

Gość gość
Czasami kobieta takim zachowaniem tylko siebie ośmiesza i często bywa wykorzystywana do głupich i podłych gierek. Wówczas otoczenie, które obserwuje ten stan rzeczy ma nie lada zabawę z zaistniałej sytuacji i się naśmiewa z nieszczęsnej panienki. Odradzam. Możesz delikatnie dawać mu sygnały, ale nie bądź natarczywa czy tez nachalna. Subtelność popłaca.

Gość gość
Nie ma na świecie takiego faceta, który nie byłby zachwycony, gdyby podrywała go atrakcyjna kobieta.

Gość gość
Czasami kobieta takim zachowaniem tylko siebie ośmiesza i często bywa wykorzystywana do głupich i podłych gierek. Wówczas otoczenie, które obserwuje ten stan rzeczy ma nie lada zabawę z zaistniałej sytuacji i się naśmiewa z nieszczęsnej panienki. Odradzam. Możesz delikatnie dawać mu sygnały, ale nie bądź natarczywa czy tez nachalna. Subtelność popłaca. x Brednie.