Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już niechce być matka

Polecane posty

Gość gość

Mam syna ma 11msc i na początku byłam w nim zakochana. Cieszyłam się że go mam wszystkim się chwaliłam jaki jest ładny fajny i słodki. Miał kolki i wył... Ale jakoś mi to nie przeszkadzało. Dziś już chodzi cały czas coś chce. Wisi mi na nodze, nic mu nie jest i miauczy cały dzień. Jest to strasznie męczące. Śpi ze mną bo w swoim łóżeczku dostaje histerii. Zanim zaśnie kręci się płacze próbuje mi się położyć na głowie szarpie mnie za włosy. Budzi mnie kilka razy w nocy Ma bardzo lekki sen nawet i budzi go nawet jak się woda w czajniku gotuje. Na spacerach wrzeszczy bo chce z wozka wyjść. Jest małym zlosnikiem. Kiedy się urodził byłam w nim zakochana po uszy. Dziś nawet go nie lubię. Żałuję że jest i myślę o wyjeździe za granicę niby do pracy a tak naprawdę żeby odpocząć... Nie daje rady. Czasem krzyczę na niego. Mam już tego dość. Wszyscy mnie oszukali bo mówili że z każdym miesiącem będzie lepiej a jest coraz gorzej...

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
28 Macierzynstwo nie jest dla mnie. Nie chcę być matka. Chcę uciec jak najdalej i nie wracać...

Gość gość
Jesteś po prostu głupią matką, niczego dziecka nie nauczyłaś. To tak jak z psami- głupi właściciel ma głupiego psa.

Gość gość
A co z ojcem jego?

Gość gość
zacznij dzieciaka wychowywać bądź asertywna nie lataj do dzieciaka za każdym razem jak ryczy jeżeli nie zaczniesz działać za 15lat dzieciak ci na głowę wejdzie

Gość gość
No ale mam nie zwracać uwagę na niego? On ma 11msc dopiero. Z jednej strony jest taki malutki a z drugiej taka mała złośliwa malpa z niego...