Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż oszust ...

Polecane posty

Gość gość

Witam chcę opisać pewną sytuacje i poznać Wasze zdanie na ten temat.Pracuje po 6 dni w tygodniu mąż pracuje 5 dni...Mamy synka 9 lat i jestesmy 9 lat po ślubie...Zarobione pieniadze odkładałam do banku i pewnego dnia sie okazało że wszystkie pieniadze 20 tys zniknęły z konta....Mąż wypłacił wszystkie pieniadze nic mi nie mówiąc a gdy zapytałam powiedział...,,zamknij sie ,, Po czasie sie przyznał że nie płacił rachunków ....Przed ślubem dała bym sobie ręke za niego uciąć....niestety teraz nie mam do tego człowieka zaufania.Robi długi za moimi plecami nic mi nie mówiąc ...Chce poznać wasze zdanie co byście zrobiły na moim miejscu ?

Gość gość
wzieła jak najszybciej rozdzielnosc majatkowa lub separacje a potem dała wielkiego kopa idiocie. Pamietaj ze bedziesz płaciła za niego te długi

Gość gość
Po pierwsze osobne konta. Po drugie niech Ci teraz splaca calosc. A tak wogole gdzie on wydawal pieniadze jak rachunkow nie placil?

Gość gość
Tak właśnie sie składa że my mieliśmy osobne konta w banku ...niestety miałam zaufanie do tego człowieka biorąc ślub.Po czasie sie okazało że brał kredyty bez mojej wiedzy i robił długi za plecami....

Gość gość
Jak to co? Natychmiast zalozyc oddzielne konto do ktorego maz nie bedzie mial dostepu. Wnies sprawe do prokuratury ze maz cie okradl. Na rozdzielnosc majatkowa maz musi wyrazic zgode wiec zapomnij ze sie zgodzi. Wyprowadz sie od niego jak najszybciej, gdzie kolwiek. Zloz do sadu pozew o seperacje. Zapytaj prawnika co mozesz zrobic by nie ponosic odpowiedzialnosci za dlugi meza.

Gość naiwna  zona
tak gdy zapytałam o pieniadze które zniknęły z mojego konta odpowiedział ,,zamknij sie,,

Gość naiwna  zona
Raz zgłosiłam że mąż mnie ,,okradł,, nie ma w małżeństwie czegoś takiego usłyszałam ...wszystko jest wspólne w małżenstwie i mąż miał prawo ...

Gość gość
Mąż ma prawo robić długi za twoimi plecami wypłacać żonie pieniądze z konta ....a żona ma później obowiazek te długi spłacać .Trzeba wziasc rozwód

Gość gość
halo czy wszyscy juz śpią?

Gość gość
W Australii już wstali.

Gość gość
Chyba Twoj maz wpadl w jakies powazne tarapaty jak zareagowal agresywnie. Kurcze ciezka sprawa.

Gość naiwna  zona
Sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć ...on pracuje non stop odbiera wypłaty i ma długi ...

Gość gość
gość wczoraj Mąż ma prawo robić długi za twoimi plecami wypłacać żonie pieniądze z konta ....a żona ma później obowiazek te długi spłacać .Trzeba wziasc rozwód xx W takim razie żona również ma prawo robić długi za plecami męża, wypłacać jego pieniądze, a mąż ma później obowiązek te długi spłacać. Przelej kasę z jego konta na swoje i rób tak co miesiąc chwilę po wypłacie.