Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa333333

no i będą zamknięte sklepy

Polecane posty

No i dopięli swego, dziady jedne, będziemy mieli pozamykane sklepy w niedziele. Mam nadzieję, że następne wybory przegrają i wrócimy do normalności. Teraz się kurcze zastanawiaj, czy możesz zajechać po zakupy, czy jednak w tę niedzielę akurat wszyscy mają zasuwać li tylko do kościółka. Szlag!

Gość gość
to idz zapiertalaj w niedziele za tych ludzi debilko upośledzona

Gość gość
Ewa333333, trzeba sie złożyć na nowego merca dla Rydzyka

nie, no nie trzeba za nich robić niektórzy w ogóle nigdzie nie będą zapiertalać, bo zostaną zwolnieni z pracy

Gość gość
no tak a bezrobicie w polsce w tej chwili najniższe od wielu lat

Gość gość
No to będziesz miała więcej czasu 46letnia babo, na siedzenie w necie, a prawdziwe matki i żony w końcu będą mieć czas w niedziele, żeby posiedzieć ze swoimi rodzinami, a nie zapierniczać po sklepie żeby tobie służyć. A jak twój ograniczony umysł nie ogrania, to nawet w takich niekatolickich Niemczech, WSZYSTKIE niedziele są wolne wiec nie wypierdykuj tu tekścików o kościele bo nikt ci tam nie każe chodzić.

Gość KASJER 24 LATA
Hurra!

Gość gość
jakaś ograniczona umysłowo ta ewa

no jeszcze nie każe, ale kto wie, co wymyślę te debile w niedalekiej przyszłości a co to matek i żon - mnie ten etos nie rusza, więc nie do mnie z takimi przedpotopowymi tekstami

Gość gość
Sama jesteś debilką co widać po twoich wpisać tfuu :O

Gość gość
Ciekawe ile wpłynie do budżetu, ile osób straci prace?

Gość gość
ewa3333 pracuje na etacie na kafeterii to ma w dupie innych ludzie...jak takie debilki mnie wkurwiają :O

Gość gość
Beda siedziec na bezrobotnym.:-D

Gość gość
Tak dziady, a ty kobieto nie gderaj, niech ci kaza pracowac w niedziele na twojej poczcie, w koncu na poczcie tez macie jedzenie w sprzedazy jakies batony i inne xd pracuj se w niedziele jak chcesz

Gość gość
Każdy kij ma dwa końce:-O

tego za tej władzy na pewno sie nie dowiemy dopiero po wyborach wyjdą koszty ekonomiczne i społeczne "dobrych zmian" no, może tragifarsy stadniny janowskiej nie udało sie zakamuflować, ale to tylko to chyba wyszło na światło dzienne kilkaset lat dobrej pracy hodowlane poszło sie je... no i cała kasa za to oczywiście też, która to kasa szła do budżetu ale reszta superzmian - "genialne"

Gość gość
I nie gadaj, ze jestes taka postepowa, bo nikt cie nie zaplodnil. Przedpotopowe poglady to masz ty. Ja mam 26lat i uwazam, ze rodzina to najwspanialsza rzecz pod sloncem, żałuję że jeszcze nie mam dzieci. Mnostwo pieknych, mlodych, ambitnych kobiet ma dzieci, mezow, widzac zgryzliwa babe czy mloda piekna laske z dzieckiem o kim bysmy powiedzieli zasciankowa?

Gość gość
Spokojnie,w praktycznie każdym lidlu i biedrze są piece i wypiek pieczywa więc spokojnie obejda ustawę i będą w niedziele pracować

Gość gość
Budzet ma wpływy i wydatki, poczekamy zobaczymy jak to sie zepnie.

Gość gość
ewa3333 to kodziara czy inny syf ;) może o amber gold opowiesz albo reprywatyzacji w warszawie

Gość gość
Sklep powinien być otwarty kiedy klient ma ochotę coś kupić. A ponieważ nigdy nie wiadomo kiedy klientowi przyjdzie ochota na zakupy sklep ma być otwarty całą dobę. Jak komuś to nie pasuje to niech szuka innej pracy. A w sumie to Polacy za mało pracują i za dużo zarabiają. Konkurencja o pracę jest zbyt mała.

to się wypnie a nie zepnie już mamy większy dług społeczny za rok 2016 niż w jakimkolwiek poprzednim roku z ostatnich 20 lat przegonimy gierkowskie długi jak nic

Gość gość
Jak ci się nie podoba to jedz za granicę, w Niemczech tez sklepy zamknięte w niedziele a jeszcze moze jakiegos imigranta poznasz i Ci się z nim poszczesci. A kolejne wybory kto ma wygrac nie badz naiwna. Narazie tylko PiS ma szanse, bo reszta sie osmieszyla. Nowoczesna i po juz sie nie podzwigna. Moze ten kto za nimi stoi stworzy nowa partie i wezmie nowe twarze, ale raczej bedzie ciezko.

Gość gość
Rozumiem, że kina, restauracje itp. też będą zamknięte, bo ludzie tam pracujący też chcą mieć wolne niedziele i mają rodziny.

Gość gość
W doopie mam ludzi, którzy muszą pracować w niedzielę. Przecież za to im płacą żeby pracowali. Za darmo tego nie robią. Nie widzę problemu, jak im coś nie pasuje to niech się przekwalifikują.

na razie tylko pis, bo dał pustakom kasę a że pustaków w narodzie przewaga ilościowa, to jest takie zagrożenie, że pis wygra mam jednak nadzieję, że tak się popiją za te pięć stówek na dzieciaka, że nie zwleką się na wybory ze swoich barłogów

Gość gość
Nie porównujcie Niemiec do Polski, nie ta liga. Poki co korzystamy na tym że koszta u nas sa mniejsze. Pytanie jak długo?

restauracje i kina to jeszcze pół biedy, ale może niech i służba zdrowia ma wole niedziele w końcu tak też pracują żony i matki i też chcą pobożnie spędzić niedzielę ze swoją kochaną rodziną w transporcie też trochę żon i matek pracuje, bo ojcowie i mężowie w końcu to nie muszą z rodziną, jak widać, tylko te matki i żony :)