Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma

7.12.1988 Spitak

Polecane posty

Moi drodzy wiem że do 7 grudnia jescze wiele czasu ale patrząc że każda rozmowa się musi rosklęci che już wprowadzić ten temat bo na ta tematyke dam dwa tematy . Pierwszepytanie jes takie czy waszym zdaniem żeby nie prurznośc budowniczych udało by sie uratować wiele ludzii . Czy domyy mogły by ohronic ludzii żeby były zgodnie z przewidywaniem . Statystyki mówią że mogły być bo siłe trzensienia powinny przetwać domy i szkoła jednak było inaczej i na cmentarzu w Spitaku powtera się data 7 12 1988 , Podajcie wasze zdanie

Gość gość
Ale bełkot... nic nie rozumiem co napisałas

Gość gość
Jak długo pani mieszka w Polsce?

Gość gość
Potrzebujesz szybkiej pożyczki? W pozycz.to otrzymasz pożyczkę na raty (do 36 miesięcy) online. Poznaj szybkie pożyczki przez internet i ciesz się gotówką już od dziś. Napisz do naswww.pozycz.to/werb0321 z nami łatwiej. Nie zwlekaj.

15 23 no 5 lat słonko już niedługo wracam bi zarobilam na umocnienie gospodarstwa zapraszam do nas do Armenii droga pani

Gość gość
Niech pani edytuje post i usunie ten adres e-mail bo będą do pani pisać jakieś glupki. Dziękuję za zaproszenie :) mam nadzieję że kiedyś odwiedze pani kraj. Więc w ojczyźnie mieszka pani na wsi,j a w Polsce też. Urodziłam się i wychowalam w mieście ale to wieś mnie urzekła i nie chce nigdy do miasta wracać.

Gość gość
Pani Rypsymo życzę wszystkiego dobrego,zdowia,powodzenia i beztroskiego życia kiedy już Pani wróci do ojczyzny.

a pani terz rzycze miłych swiąt jak się z pania skontaktować mogę]