Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dalybyscie 65 zl za 45 min lekcji jezyka specjalistycznego?

Polecane posty

Gość gość

Zakladajac, ze po okolo 30 lekcjach wasz jezyk bedzie na tyle dobry, aby ubiegac sie o lepsza prace?

Gość gość
Nie. Skoro zabierasz się za język specjalistyczny to znaczy, że ogólnie ten język znasz bardzo dobrze. Nauczenie się samodzielnie specjalistycznego słownictwa nie powinno więc sprawiać problemu.

Gość gość
Ale co to za jjezyk??? Ja uważam ze w zasadzie każdego można się teraz samemu uczyć. Na Youtube jest tyle kanałów, w necie pelno stron, filmów. Do tego jakas dobra książka. Ja bym tyle nie dała.

Gość gość
Jest to jezyk francuski.

Gość gość
A ja bym dala jakby mi to miało pomoc. Trzeba mieć duzo dyscypliny i samozaparcia zeby uczyć się samemu. Pamietam jak na studiach uczyłam się dodatkowo rosyjskiego. Zapłaciłam za zajęcia. Wydawało mi się że skoro mam książki, kasety etc to równie dobrze mogę się uczyć tego sama i zrezygnowałam z kursu. Oczywiście juz nigdy nie usiadłam do książek. A jak uczy nas ktos , albo zapłaciło sie za kurs to nawet jak Ci się nie chce to i tak pójdziesz na zajęcia. Taka różnica.

Gość gość
To tanio!!!

Gość gość
Bardzo tanio. Tak, zainwestowałabym, bo to nie jest kwestia douczenia specjalistycznych słówek, a zupelnie innej konstrukcji zdań, zastosowania określonych zwrotów branżowych itd. Np. w angielskim widać, kto pisze potocznym językiem, a kto zna business english.

Gość gość
Tu autorka, uwazam, ze to drogo. Wszystko zalezy od tego jak bedzie wygladala taka lekcja. Jesli podczas lekcji wyniose duzo i nauczyciel sie przygotuje i bedzie mial aktualne materialy (spotkalalam sie z takimi, ktorzy mieli ksiazki sprzed 30 lat i kazali robic zdjecia telefonem, bo nawet nie przygotowali kserowek). Jesli w ciagu lekcji nauczyciel bedzie mi kazal rozwiazywac zadanie, ktore trwa 15 min samej i pozniej bedzie to sprawdzal w trakcie, to tez strata pieniedzy. Jak najlepiej ustalic wszystko przed lekcja?

Gość gość
Jeżeli uważasz, że to drogo, to sama się ucz.

Gość gość
Napisalam, ze to drogo bo przeciez tani nie jest.. Co nie znaczy, ze sie nie zdecyduje. Napisalam, ze jesli nauczyciel bedzie bardzo dobrze przygotowany i bedzie umial przekazac material to sie oplaca. Co innego, jesli trafie na nauczyciela, ktory bedzie chcial aby 45 min przelecialo, bo mu sie nie chce.

Gość gość
Debilka. Ie chcialabym uczyc takiej i za 2 rwzy wiecej. Troche szacunku idiotko.

Gość gość
Ja jestem lektorem języka obcego. Biorę 60 zł za 60 min ale moje lekcje to tylko i wyłącznie mówienie zadania uczeń jak chce robi w domu i je sprawdzam z komentarzem

Gość gość
To nie jest znowu aż tak dużo. Jeśli przyjmiemy że po 30 lekcjach będziesz znała język na tyle żeby mieć lepsza prace to wychodzi prawie 2 tysiące za naukę. A później jeśli będziesz lepiej zarabiać to i tak odbijesz sobie te wydane pieniądze.

Gość gość
12:08 wez leki

Gość gość
Ja tez jestem zdania ze autorka to debilka!!!!!

Gość gość
12:41 masz rozdwojenie jazni, wez jednak te leki.

Gość gość
Ja biorę 100 zl za godzinę zajęć ( faktura). Dużo ale gwarantuje swoje doświadczenie i przygotowanie do każdego spotkania. Klienci wiedzą że warto więc mam chętnych a nawet zdarza sje mi odmawiać.

Gość gość
Ogolnie nauka samodzielna powinna być poparta lekcjami z nauczycielem. Jesli ten jest dobry to bym dal Tym bardziej ze masz szanse na lepszą prace Ogolnie cena wysoka ale jeśli nauczyciel jest dobry to bym zainwestowala