Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupujecie swoim dzieciom na Mikołaja i w jakiej cenie?

Polecane posty

Gość gość

Córce chce kupic jakas lalke interaktywna Zastanawiam cena ok 120-200 Zł, kupiłam jej teżmala torebke za 40 zł Maż twierdzi ze to za duzo na Mikołaja ze niepotrzebna jej taka lalka. W jakich cenach kupujecie prezenty?

Gość gość
Córce 4,5 lat misia episia a synowi 7 lat figurkę z Ben 10. Oba prezenty po czterdziesc***are zzłotych na allegro zamówiłam. Większe na gwiazdkę.

Gość gość
zamowiłam laleczke equwstrii za 30zł, laleczkę lol w kuli za ok 40, a pod choinkę zestaw park wodny playmobila za ok 100zł, cliki duży zestaw za 200zł, i zastanawiam się jeszcze nad zamkiem lego kraina lodu tylko że on już za 250zł, może na urodziny....

Gość gość
to ja wyżej, zapomniałam napisać że corka 6 lat

Gość gość
Cirka 6 l. Ode mnie i męża gra eugeniusz chyba nie będzie zadowolona dokupie jakies klocki lego czy cos. od teściowej dostanie statek pet shop. Od mojej mamy grę operacje i coś od rodzeństwa męża. I oczywiście słodycze. U nas jakoś się przyjęło ze jet dużo zabawek na Mikołaja ale pod choinke tez.

Gość gość
Ja na Mikołajki coś za około 50 zł zawsze. Ale dostają też zawsze jakieś drobiazgi od dziadków i cioc. A pod choinkę to już duże prezenty. Dla syna najczęściej lego a to parę stówek. Dla córki do tej pory duplo najczęściej. A w tym roku nie wiem.

Gość gość
nic nie dostaje bo nie mam 500+ i nie mam za co kupic

Gość gość
Wyszło mi 120 zł mlodszemu ,wiec tyle samo w gotówce daje starszemu . Ostatni wpis ,również nie mam 500 plus ale pracuje i mogę kupić dzieciom prezent ma Mikołaja .Ty wobec tego wynika z twojego wpisu nigdy nic dziecku nie kupiłas bo wcześniej 500 plus nie było więc stać nie było .Temat jest co kupujecie ty nic nie kupujesz nie kupowałas i nie będziesz kupować bo nie chce ci się zarobić na zwykłą czekoladę tylko pretensje ze inni mają a ty nie.Sama nie zarobisz nikt co nie da.

Gość gość
Olejcie tego trolla od pincet płaszcz :-) Książeczkę interaktywna (z przesyłką 85zl) roczek

Gość gość
Poradzcie co kupic corce 25 lat

Gość gość
Kupuję zestaw lekarza za 50-60zł. Więcej nie zamierzam wydać na mikołaja. Jeszcze przed mikołajem kupuję mu dwie edukacyjne zabawki- taką mozaikę z koralikami do układania bo dobrze robi na rączki i układankę ze skojarzeniami.

Gość gość
A ja laptop mac dla synka i iphone 7 dla corki.......Pozostane przy tradycyjnej wersji, kilka slodyczy w kapcia i styka wielcy rodzice "nowej generacji" hehs. ;)

Gość gość
Na Mikołaja synowi kupuje jakiegoś czekoladowego mikołajka czy coś takiego, mały symboliczny drobiazg. Zawsze tak u nas jest, na Mikołaja coś skromnego, a pod choinkę już normalny prezent.

Gość gość
czy was pogięło? Przedszkolakowi prezent za kilka stówek? Boże :O Kupuję za ok. 50,00 zł.

Gość gość
25 latce to daj kasę albo jakiś bon prezentowy .

Gość gość
Gosc 14.46 A co zlego w prezencie za 100-200 zl dla przedszkolaka. Pracuje to kupuje. Lepsze mamuski co dziecku kupuja tandete a reszte wywalaja na siebie bo przeciez nie szkoda.

Gość gość
dziś no ty kupujesz za 50, a ta co ją stać to kupuje za 500, a innego pewnie byłoby stać za 5tys, nie twoja sprawa, kupując dziecku patrzę też pod siebie czy i ja będę mogła się razem z dzieckiem pobawić, a takie zestawy np fajne lego są droższe

Gość gość
Dzieci szybko nudzą się tym co mają, nie zamierzam wydawać dużo pieniędzy. Ma tyle rzeczy, że nowa zabawka cieszy go 2 tygodnie. Później muszę sprzedawać rzeczy na allegro, bo w domu już nie ma miejsca na kolejne graty. Także powiedziałam dość.

Gość gość
Planowalismy z mezem wydac po 50 zl, ale tak jakos wyszło, ze bedzie po ok 120. Mlodszy duplo i znikopis, a starszy zolwia i zestaw hot wheels. Ale dostana jeszcze od dziadkow i cioc i wujkow.

Gość gość
u nas na mikołajki to jakiś drobiazg - zazwyczaj książeczka, do tego jakaś świąteczna ozdoba (np. aniołek) i jakieś słodycze na gwiazdkę większe prezenty

Gość gość
Córka 4 lata domek enchantimals ok 150 zl, synek robot Bebo ok. 180 zl

Gość gość
My z mężem robimy sobie prezenty w taki sposób, że na Mikołaja kupujemy słodycze pod poduszkę, a na Gwiazdkę "normalne" podarunki. Nie mamy jeszcze dzieci.

Gość gość
3 latek lego duplo mały zestaw ale bardzo go chciał za 70 a maluszki przywieszki do wózka po 30 od dziadków też coś bedzie. U nas pod choinką jest dużo prezentów.

Gość gość
Moja Hania wymarzyła sobie lalkę , wysłała w liście ze chciaaby żeby była różowa i miss swoje łóżko bo ona chce się wyspać sama hahahaah znalazlan taka I man nadzieje ze będzie jej się podobać https://zabawkowyadres.pl/lalki-domki-wozki/3948-piekna-duza-bajkowa-kolyska-lozeczka-dla-lalek.html do tego pod choinkę dostanie jakieś śpioszki dla niej i może wózek dla lalek :)