Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o facecie, który jest bogaty, a jeździ autem za 2 tysiące i chodzi w

Polecane posty

Gość gość

starych ciuchach? Mowa o moim ojcu. Zarabia więcej niż ponad 90% ludzi w tym kraju, a kompletnie nie obchodzą go dobra materialne, samochody, ubrania i ciągle powtarza, że "bogaty jest ten kto umie się cieszyć tym co ma". Nie przywiązuje wagi do rzeczy materialnych.

Gość gość
ile ma oszczednosci?

Gość gość
Z tego co wiem nie ma, bo wszystko przep*****la na bieżąco.

Gość gość
Masz bardzo mądrego ojca. Ja też bym nie obnosila się z kasą. Ani nie wywyzszala się.

Gość gość
jak nie przywiazuje wagi do spraw materialnych, to na co przep*****la kasiore?

Gość gość
Na d***** alkochol i cygara:-P

Gość gość
Na swoje hobby. Sport, karnety, jakieś stare płyty winylowe, książki no i na moją matkę, która niestety podejście do życia ma zupełnie odwrotne co doprowadza go do wściekłości.

Gość gośća
Wiesz co, To oboje starszy cos maja ze sobą - ojciec niby nie dba o dobra materialne, ale nic nie Ma, bo na bieżąco wydaje. Matka zaś lubi korzystać z tej kasy, wiec dalej nic nie maja, bo wszystko wydają. Myślałam, ze napiszesz, ze ta zamożna osoba nie dba o siebie, a jest filantropem wielkiego serca, sam żyjac bardzo skromnie. Tymczasem Twoi starY to duże dzieci.

Gość gość
Tak, ale on też wspiera ciągle anonimowo jakieś charytatywne akcje i organizacje, tylko akurat nie przyszło mi to do głowy, gdy o tym pisałem.

Gość gość
to następnym razem jak wymyslisz podobne bzdury to bardziej się wysil

Gość gość
To nie są bzdury, napisałem prawdę. Po c***j miałbym to wymyślać?

Gość gość
No żyja sobie jak im wygodnie, ja akurat takie coś popieram

Gość gość
jak nic nie ma na koncie to nie jest bogaty ☺

Gość gość
Zeby ocenic takiego czlowieka jak twoj tata, trzeba wiedziec co robi z pieniedzmi. Jeden z najbogatszych ludzi swiata, W.Buffet (czesto na pierwszym miejscu na swiecie) nie kupuje wielu drogich rzecz, bo uwaza ze to bez sensu (zamiast garnituru od Armaniego za rownowartosc samochodu nosi zwykle garnitury ze sklepu, choc go stac), ale swoje pieniadze przeznacza na filantropie, na biedych, ale zdolnych, itd. Uwazam, ze madry z niego facet. Jesli zamiast jednego garnituru da wyksztalcenie jednemu mlodem-zdolnemu, to jasne, ze jest madrym czlowiekiem. Glupie Waginy pilkarzy wydaja majatki na ubrania, ktore za dwa sezony beda obiachowe. To jest pokaz glupoty i pustki, ze az boli.