Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Jak można mieszkać na wschodzie Polski?np w takiej Warszawie? Ludzie ze wschodu

Polecane posty

Są prymitywni i słoma im z butów wyłazi bo wszystkich wyzywają od słoików wsioków prymitywów a sami kim są? Zacofanymi bucami ze wschodu bo Warszawa leży na wschodzie Polski ten kto uczył się geografii to wie że Warszawa jest na wschodzie i oni zioną nienawiścią leczą swoje kompleksy bo pochodzą ze ściany wschodniej ( bo Warszawa to prymitywna ściana wschodnia) w imię czego? WARSZAWA DO EURO 2012 NIE MIAŁA AUTOSTRADY ANI DROGI EKSPRESOWEJ O OBWODNICY NIE WSPOMINAJĄC A Opole i Wrocław mają autostradę od 70 lat czyli od czasów Hitlera i Opole ma obwodnicę od 40 lat a elektryczność od XIX wieku a Warszawa jest na dorobku więc ma kompleksy a wywyższaniem się leczy swoje kompleksy :D

Ja nigdy nawet nie byłem w Warszawie nigdy tam nie będę mieszkać i nikt z mojej rodziny i znajomych nie mieszka i nie mieszkał w Warszawie 🖐️

:D

Ja piszę Warszawa dużą literą nie z szacunku do tego "miasta" bo tym zadoopiem prymitywnym gardzę ale z szacunku do ortografii żeby was jej nauczyć ale celowo nie daje przecinków w moich zdaniach z szacunku do ortografii bo ortografia nie jest godna mieć przecinki w temacie o Warszawie :D z wyjątkiem pisania dużą literą ale przecinki to by było za dużo :D

Gość gość
Witaj w klubie :)

Gość gość
Dziecko z Namslau, pamietaj ze mieszkasz na ziemiach niemieckich. Od wiekow niemieckich. Masz niemieckie maisteczko, z niemieckim ukladem zabudowy. Warszawa zawsze byla polska. Teraz dzieku pieniadzom z Unii Europejskiej (glownie z Niemiec, Francji i Wielkiej Brutanii) twoje Namslau zostalo wyremotnowanie i zaczyna dobrze wygladac , ale przez 50 lat powojennych zostalo tragicznie wrecz ZAPUSZCZONE przez ludzi zza Buga, czyli ze wschodu ,czyli przez twoich dziadkow i rodzicow, ktorzy zostali tam przywiezieni w bydlencych wagonach. Skad sa twoi dziadkowie? Z Kosowa na Ukrainie?

Gość gość
Ba, w Namslau sa nawet budynki z muru pruskiego. Moze mieszkasz w takim niemieckim domu? Przyjezdzaja do was Niemcy obejrzec swoje gniazdo rodzinne? A wy jezdzicie na Ukraine, do rodziny?

Akurat moi dziadkowie rodzice i ja urodziliśmy się na Opolszczyźnie czyli na zachodzie mam 19 lat i od 3 pokoleń jestem zachodniakiem z zachodu moi peadziadkowie byli ze wschodu ale dziadkowie rodzice i ja już na zachodzie się urodziliśmy i nigdy nie byliśmy na Ukrainie bo nie mam żadnej rodziny na Ukrainie

ps mój dom ma 30 lat został 30 lat temu wybudowany ps mieszkam 15 km od namysłowa :)

Gość gość
15 km od Namyslowa to wciaz dawne Niemcy. Wczesniej gdzie mieszkaliscie pod mostem czy w gospodarstwie niemieckim? I gdzie sie urodzili twoi dziadkowie pod Kosowem na Ukrainie?

Idioto moi dziadkowie urodzili się nie na Ukrainie tylko już na Opolszczyźnie umiesz czytać ze zrozumieniem? Pisałem Ci to powyżej idioto PS Kosowo to nie Ukraina to odrębne państwo głupku

Gość gość
PODnamyslow: podciagnij sie z geografii, bo malo wiesz, a ludzi wyzywasz. Straszny z ciebie dooopek skoro tak robisz. Opolszczyzna to dawne Niemcy - ziemie zabrane Niemcom przez ZSRR, ktore Polska dostala, gdy ZRSS zabralo jej caly wschod. Jestes z mniejszosci niemieckiej czy nic nie wiesz o swojej rodzinie? Z jakiej wsi na Ukrainie pochodza twoi dziadkowie? Kosów to MIASTO. Kosowo to panstwo. Geografii nie znasz. Czytac tez nie potrafisz.... :(

Gość gość
bo to przecież debil i nieuk; tego tumana z każdej szkoły wywalili

Gość gość
Lo matko no ja ze Lubelsky jego jestem. Suoma mi wyztaje. Mauo tego. Obornik tyz. Myślę wyprowadze się do Namysłowa. Zafsze to trohe cywilizacyji.

13:47 ja geografii nie znam?ja w całym gimnazjum technikum i zawodówce miałem same piątki z geografii i ja lepiej się znam na geografii niz ty ale niby skąd o jakimś Kosowie na Ukrainie miałem wiedzieć jak nikt z mojej rodziny stamtąd nie pochodzi? PS moja prababcia pochodzi ze zbaraża na Ukrainie a moja babcia która mieszka u mnie w domu i jest córką tej prababci urodziła się już na Opolszczyźnie w 1955 toku mój dziadek czyli mąż tej babci urodził się w 1954 roku też na Opolszczyźnie ale jego matka jest ze wschodu tzn kielecczyzna a dziadkowie od strony matki też urodzili się na zachodzie już, moi rodzice i ja też urodziliśmy się na zachodzie na Opolszczyźnie więc jestem osobą nie ze wschodu tylko z zachodu od 3 pokoleń

Więc jestem z zachodu od 3 pokoleń!!!

Gość gość
"ja geografii nie znam?" Oczywiscie ze nie, skoro nie odrózniasz panstwa Kosowa, od miasta Kosów i dodatkowo wyzywasz od idiotów ludzi , którzy o nich pisza. O ile miasta mogles nie znac, o tyle na nazwie panstwa wylozyles sie jak dlugi. Po drugie: CALA TWOJA RODZINA POCHODZI ZE WSCHODU: z kieleczczyzny i z Ukrainy - takie macie korzenie. Takie sa fakty, wiec przestan obrazac Warszawe.

Gość gość
w Warszawie niektórzy to prawdziwe wsioki. zazwyczaj to ci, którzy przeprowadzili się tam kilka-kilkanascie lat temu a teraz innych nazywają tymi "słoikami" :D w dodatku potrafią zapytać "jeździsz do warszawy?" ....tak jakbym tam miała regularnie jezdzic bo to centrum świata :D nie nie jeżdżę. chyba że muszę, a muszę rzadko.