Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ocencie ile powinnam zarabiac patrzac na moje obowiazki

Polecane posty

Gość gość

Miasto 85 tys., firma zatrudnia 30 pracownikow, pracuje tam 2 lata - przygotowanie dokumentow do ksiegowosci miesiecznie srednio 300 - 400 faktur, zestawienia itp. - sprawy kadrowe, zalatwianie dokumentow w Zusie dla pracownikow, kierowanie na badanie, teczki pracownicze, urlopy, l4 itp., nie licze wynagrodzen - administracyjna obsluga biura jak np. zamawianie materialow biurowych, poczta, odbieranie telefonow do firmy itp. - organizacja imprez firmowych, zalatwianie spraw typu monitoring, alarmy, materialy marketingowe itp. - robienie przelewow

Gość gość
U mnie w mieście 65 tyś. mogłabyś zarobić pewnie ok 2 do 2.5 tyś. na rękę. Rzadko więcej. Ja zaś za taka pracę chciałabym pewnie że 3 do 3.5 tyś. Ale chcieć a dostać to niekoniecznie idzie w parze :(

Gość gość
Tu autorka mam 2200 net, oczywiscie chcialabym wiecej. Od nowego roku zaczne wysylac cv.

Gość gość
Ja mam wyższe wykształcenie ale los sprawił że jestem kierownikiem w sieciowce. Na głowie mam wszystko i wszystkich ;( Zarabiam 2300 netto i czasami 500zl netto premii. Pozdrawiam.

Gość gość
Polskie realia -2 tyś zł. Wiem co mówię. Myślę jednak, że za 2700zł da się coś znaleźć ale trzeba się naszukać.

Gość gość
Niewiele bo nie masz samodzielneho stanowiska.

Gość gość
no i po co się uczycie, a ja nie pracuję, mam 6 dzieci, dostaliśmy mieszkanie i co miesiąc dostajemy za darmo ok. 5 tys. To się nazywa umieć sobie w życiu radzić. I po co wam te wasze fakultety jak w naszym kraju żyje ten co sie rozmnaża i ten co kradnie

Gość gość
u nas na 30 osób taką pracę wykonuje 4 zatrudnionych pracowników

Gość gość
12:40 masz góra dwoje dzieci, a twój post to sarkazm.

Gość gość
Albo nie ma w ogóle, ale chce wywołać g****oburzę.

Gość gość
Koleżanka ma podobny zakres obowiązków + załatwianie spraw urzędowych (zaświadczenia z US, ZUS, KRS do przetargów), leasingi, organizowanie delegacji itp. i ma 3,5 na rękę ale na zlecenie. Warszawa.

Gość gość
Od 2 do 3 tys netto.

Gość gość
5zł na godzine

Gość gość
Ja mam podobne obowiązki i zarabiam 1800 więc nie narzekaj

Gość gość
Dzisiaj w PL pensj***ardzo się po/pra/wiły. Te marne 5.000 to każdy ma. No i jest bardzo tanio. Żyć a nie umierać. Wszystko jest w PL za bezdurno. Mamy najtaniej ze wszystkich krajów UE.

Gość gość
Autorko masz lakka, nie wymagająca myślenia prace, nie musisz posługiwać się językiem obcym ani nie uczestniczysz w tworzeniu projektów, twoja płaca jest adekwatna

Gość gość
adekwatna do czego? do tego zeby nigdy nie zalozyc rodziny i miec dzieci bo za 2 tys jak mialabym je utrzymac? Oczywiscie jest jeszcze maz, ale gdyby jego zabraklo to co?

Gość gość
Płaca jest adekwatna do tego co robi jak chce więcej zarabiać to niech idzie do bardziej odpowiedzialnej pracy, najlepiej leżeć i żeby jeszcze za to płacili

Gość gość
14,44 tez mi się wydaje, ze autorka ma lekka prace i wyplate jak najbardziej adekwatna do tego co robi. Mysle, ze na jej stanowisku moglaby poradzić sobie osoba po zawodowce po 2tygoniuowym przeszkoleniu. Ja majac 20 lat temu staz w biurze mialm większy zakres obowiazkow...

Gość gość
2.800zł na ręke

Gość gość
Autorko pracujesz na stanowisku assystentka administracyjna- fakturzystka. To najnizszy szczebel pracy w ksiegowosci i place masz adekwatna do zakresu obowiazkow. Mozesz isc na kurs albo studia podyplomowe jesli chcesz sie rozwijac.

Gość gość
jak dla mnie to jesteś zawalona obowiązkami, pewnie jeszcze w stresie związanym z terminami i presją innych działów - powinnaś ze 3-3,5 tysiąca na rękę sobie krzyknąć.

Gość gość
Ja mam podobne zadania + koordynacja zamówień np z Koreą Płd, czyli konieczna dobra znajomość angielskiego, przygotowywanie ofert handlowych - nie są to długopisy a części potrzebne do pracy parku maszynowego, nauczyłam się czytać rysunki techniczne np, a mam na rękę marne 4200 także ci się nie dziwię :(

Gość gość
@14:22 to niech prywaciarz ją wyśle, dlaczego ma z wlasnych środków finansować sprawniejsze funkcjonowanie jego firmy za wizję zarobków niemieckiej sprzątaczki?

Gość gość
ja mam na głowie połowę tego co ty i mam 3 tys na rękę. Uważam że cie wykorzystują.

Gość gość
Moja siostra w Elblągu za taka pracę przez 3 lata dostawala za 45 h tygodniowo! 1700zl. Po 3 latach chciała odejść. Ale zatrzymali ja i zarabia teraz 2400... Czy to dużo? Nie wiem. Niby siedzi, nie dźwiga, nie lata,ale uczyla się długo

Gość gość
Dodam że moja siostra tam w Elblągu jeszcze nalicza pensje pracownikom

Gość gość
W mojej byłej firmie koleżanka ma o wiele więcej obowiązków niz ty i 1800. Wiec u mnie w starej firmie byś zarobiła z 1200 na zlecenie. A tak poza tym zależy co znaczy materiały marketingowe. Jeśli tylko je zamawiasz to masz raczej dosc wysoka pensje, powinnaś mieć z 1800-2000 i fajnie, ze masz więcej. A jeśli je projektujesz, uzupełniasz stronę www, robisz i obrabiasz zdjęcia, piszesz teksty czy tworzysz kampanie i znasz biegle angielski to powinnaś mieć 2500-3000. Może nawet 3500, ale tam gdzie tyle płaca, nie potrzebują kombajnów do wszystkiego...

Gość gość
Sorry ale jeżeli ktoś robi tyle za 1800 zł to jest idiotą i nie ma godności.

Gość gość
Ja za to co Ty bez imprez i spotkań za to zamawiam materiały stalowe i lakiernicze na całą firmę. Często sama zliczam materiał z rysunku technicznego . Na moim dziale jest 56 osób i tyle rozliczam. Ale przelewów już nie puszczam. Jestem specjalistą ds kadr i płac. Mam 2500 na rękę miasto 70 000 mam 26 lat i studia inżynierskie skonczone w tym znajomość i umiejetnosc rysowania w AutoCAD . Tez uwazam ze malo ale u mnie maja mniej. Plusem jest że tyle mam za 160-170h jak chce sobie dorobić bo mam wydatek to przychodzące sobotę i lub zostaje dłużej i mi za to płacą.