Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rolnik Szuka Żony 4 Topik który się nie zacina

Polecane posty

Gość gość
hmm nie znam się... może po prostu Justyna lubi błysk fleszy.. w pewnym sensie stała się osobą publiczną.. Może to lubi ..Jeden ceni prywatność.. drugi wprost przeciwnie.. Tak Jak Adam kraśko zyskał popularność ale na krótko..Był w kilku programach i coś cisza...a tak z drugiej strony..ciekawe czy za wywiady dostaję się jakieś wynagrodzenie finansowe.. nie wiem nie znam się..

Gość gość
Kraśko dalej robi jako"gwiazda' na róznych festynach czy zabawach wiejskich, mozna to zauważyć na jego profilu n a FB, i chyba z tego zyje nieźle. takze tego...

Gość gość
gość dziś Tylko, że Krasko okazał się nie być rolnikiem, to gospodarstwo to zdaje się brat prowadził czy sami rodzice. A jemu się chciało być gwiazda disco polo. W tej edycji to sami rolnicy, poza wątpliwym Piotrem, ale on bez parcia na szkło chyba, no i Mikołajem z nieco innej branży. Ale panny się nie wybiją. Przyjdzie nowa edycja i ludzie zapomną.

Gość gość
gość wczoraj A kiedy on o miłości mówił ? Spotykają się i tyle. A on zwiedzi przy okazji Londyn. Czepiasz się chłopiny.

Gość gość
Ten "chłopina" dobrze wie jak zagrać na emocjach.MANIPULANT i tyle.Odrzuca mnie od takich manipulatorów i wyczuwam ich na kilometr.Biedny inwalida ..ojojoj..

Gość gość
gość dziś Jasne ze tak,ale łapia panny chwilę, nie oszukujmy się Gośka ma już podan 22 tys na instagramie, a miała chyba ze 2 z zaledwie jak zaczynała

Gość gość
gość dziś Przeciez ona nie jest w Londynie, takze nie zwiedzi

Gość gość
gość dziś Ostatnio Kraśko i Ania z 2 edycji brali udział w jakis tam tagrach rolniczych, pozowali obok czegos tam, na tym polega ich "sława" zarabiaja teraz tak

Gość gość
Ja przykładowo nie lubię Sary, i mam prawo to wyrazić. Dobrze ze Karol ją sobie odpuścił. Ona z chęcią pewnie pozostałaby jeszcze w programie, a potem rzekła mu baj baj. To była według mnie najbardziej nieszczera osoba. Do tego patrząc na jej insta jedno co przychodzi mi do głowy infantylna dziewczynka, podkoladówki falbanki kwiatki na głowie, ach zrobiła sobie pamiętnik "Sara z Rolnika"

Gość gość
a co Mikołaj jest z tą Iwonką od Zbyszka?? ktoś coś tak pisał?

Gość gość
Nasz mysio-zbysio pewnie sie juz naoglądał króliczka justynka playboya, i marzy o pierwszym razie. Zapewne odpowiednie majtki eleganckie na sylwestra juz zakupił

Gość gość
gość wczoraj Pewnie oba. Tak Mikołaj sie zwiazał z kobietą o 40 lat młodszą, czyli 32 Iwonką, a nie 40-latką-tu mylnie media podały

Gość gość
Iwonka to niezła cwaniara przeliczła dom Zbycha na kasę, ale wiadomo mamci nie znosiła, więc sobie odpusciła. Ale nadarzyła sie okazja Mikołaj z jeszcze wiekszym domem i winnica i co najważniejsze bez matki,cóz z tego ze mógłby byc jej dziadkiem. Bardziej ufam Justynie niż Iwonie

Gość gość
czy inne fora też tak zacinają?

Gość gość
justyna i zbyszek? moze to zwykła przyjaźń?!

Gość gość
zacina i zacina

Gość gość
Moze znów trzeba załozyć nowy topik"? wkurza mnie ten

Gość gość
gość dziś Ok zgodze sie ze patrzą na majatki i piszą, jak widzą ze warto. Ale z drugiej strony Marek z poprzedniej edycji-przecież w wizytówce jego gospodarstwo wygladało tragicznie, i do niego akurat nie z tego powodu pisały

Gość gość
Założę się że będzie pełna relacja na FB z pobytu Zbyszka u niej. A internety będą miały o czym pisać

Gość gość
Kazdy sie naśmiewał ze Zbyszka, a tu proszę bedzie miał króliczka playboya he he

Gość gość
Mógłby sie wziąść za siebie ten Zbyszek, trochę bebecha tego zrzucić, zmienić fryzurę, bo wyglada jak emeryt taka prawda

Gość gość
Sara już oczywiscie udziela wywwiadów jak to cieszy się ze szczęścia przyjaciólki

Gość gość
Co u Piotrusia?

Gość gość
Moze znostanę zjechana-ale wyjatkowo nie lubię tego Grześka i Ani z 2 edycji, tacy pozerzy dla mnie.

Gość gość
Ja też nie lubię Grzeska i Ani, za duże parcie na szkło. Za to Agnieszka i Robert - mili, skromni ludzie, fajnie, że sobie przypadli do serca. Robert mi bardzo zaimponował kiedy nie dał się nabrać na zaloty Krysi. Myślała, że go trochę posmyra i będzie jej z ręki jadł, a tu nic z tego.

Gość gość
Justyna wybrała już kreację na sylwester ze Zbysiem. Sukienka podkreśla seksownie piersi i opina kształtną pupę.Justyna będzie gwiazdą na spotkaniu i duszą towarzystwa,nie jeden facet zawiesi na niej oko a Zbyszek i tak zakochany przebojową Justyną i nawet nie obrazi się jak będzie tańczyła z innymi przystojnymi mężczyznami.W końcu dziewczyna wyciągnie go do ludzi i poczuje się w towarzystwie bo wcale nie chciał cichej i spokojnej,taka Justyna to strzał w 10 dla niego.

Gość gość
Mikołaj jest z Ewa