Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspolczuje kobietom,ktore juz w wieku 20 lat dostaja zmarszczek...

Polecane posty

Gość gość

przykre.

Gość gość
w wieku 20lat nie ma się zmarszczek a te co mają i mówią że mają 20lat to zwyczajnie kłamią zmarszczki zaczynają się po 25 i są to zmarszczki mimiczne które łatwo zlikwidować różnymi kremami zabiegami prawdziwe zmarszczki zaczynają się po 40

Gość gość
jak kobieta używa odpowiednich kremów, to zmarszczki da się w inteligentny sposób ukryć :) moja mama np. ma już swoje lata, ale dzięki temu ze dba o siebie, chodzi na siłownię i używa naprawdę świetnych kremów to jej cera cały czas młodo wygląda. Ostatnio zauważyłam w jej kosmetyczce Remescar na worki pod oczy. Nawet nie wiedziałam że je ma, a ten krem naprawdę świetnie działa

Gość gość
Taka stara „uroda”, i trzeba wydawać na botox i kwasy, ale za to ty jesteś “miss” :D:D

Gość gość
ale za to ty jesteś “miss” smiech.gifsmiech.gif x Zebys wiedziala :)

Gość gość
21:58 Miss Zap**dowa przy Kielcach :D:D:D

Gość gość
Nawet jak ktoś nie ma zmarszczek może wyglądać staro , to że jakaś 50 latka nawstrzykuje sobie botoksu nic jej nie pomoże , bo to twarz się zmienia i jej rysy , zmarszczek może nie być ale i tak można wyglądać staro

Gość gość
Starość to rysy twarzy zmiana głosu , kondycja ciała a nie wygladzenie zmarszczek

Gość gość
Jak jakas 40 latka zrobi sobie botoks wcale nie wygląda na mlodsza niż jest , wygląda jak klaun z napompowanymi policzkami

Gość gość
Czasami trzeba sobie pomagać i warto zapisac sie na lifting twarzy w klinice https://mediartclinic.pl bo tak to bywa,ze zmarszczki sie pojawiały i beda pojawiać.Ale skoro da sie je zredukować to dlaczego nie ;)

Gość gość
A ja wspolczuje ludziom, ktorzy interesuja sie zmarszczkami innych. Jakim przegrywem i no-lifem trzeba byc, zeby interesiwac sie czyimis zmarszczkami ???