Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego jesteście same ?

Polecane posty

Gość gość
Postanowilam nie miec nigdy meza. a wy kobiety ? :)

Gość gość
21 33 - a co z seksem ??? Seks uklad ! Z kim? Z facetem :) Wiec potrzebujecie nas, nawet jak nie chcecie mezow

Gość gość
BO MAM W DUPCE KLOCKA I JESTEM SAMA

Gość gość
gość dziś Potrzebujecie facetow chociaz by do seks ukladow x nie potrzebujemy ani facetow ani seksu z nimi

Gość Mały szary chłopak
21:21 uwierz, że facet może mieć pojęcie dlaczego kobieta jest sama. Wiem brzmi to dla Ciebie śmiesznie ale proszę nie oceniaj mnie jeśli mnie nie znasz ;) Lubię rozmawiać z kobietami i nie tylko. Z resztą wszystkiego przecież nie wymienię, bo się nie da. Każdy z nas jest inny i każdy ma inną psychikę, przeżycia. Nie każdy ma życie uslane różami i należy to szanować.

Gość gość
drimmen dziś v no racja, na siłe nie ma sensu. W sumie ja też postanowiłem że będe sam ale jednak jest ta iskra smutku i żalu. Widzę jaki to ma na mnie wpływ ale wiem że tak musi być.

Gość gość
Analfabeta.

Gość gość
Mały szary chłopak dziś a ty masz kobiete ?

Gość drimmen
gość dziś - ja mam to szczęście, że jestem stworzona do samotności, więc nie odczuwam w żaden sposób braku drugiej osoby. Ale miałam w życiu taki okres, kiedy bardzo pragnęłam kochać i być kochana, jakby to było sensem mojego życia. Miałam wtedy może 22, może 23 lata. Ale później mi przeszło, chyba dojrzałam do tego, że sama definiuję siebie, a druga osoba jest tylko dodatkiem do mnie, miłym aczkolwiek nie niezbędnym.

Gość gość
proponuje seksuklady sa dobre i zdrowe dla psychiki, chetnie wejde z ktoras w taki

Gość gość
Ktoś wyżej napisał prawdę. Wszystkie skrycie marzą o mężczyźnie dla siebie idealnym, ale nie każda przyzna.

Gość gość
Pan od seks układu, skąd jesteś?I ile masz lat?

Gość Mały szary chłopak
Na chwilę obecną nie. Przejechałem się ponad półtora roku temu i od tamtej pory nie szukam specjalnie miłości. Z resztą szukać na siłę kogoś aby tylko z kimś być mija się z celem. Sam nie chciałbym być tak potraktowany więc po prostu wycofałem się po prostu z randek itd.

Gość gość
gość dziś zapomnij🖐️ brzydza nas seks-uklady, faceci by tylko dymali za darmo bez uczyć, ści.erwo przeklete !

Gość gość
Mały szary chłopak dziś a moglbys rozwinac mysl "przejechalem sie" ? co sie stalo, ze zawazylo na tym, ze jestes i chcesz byc sam ?

Gość gość
niedaleko wawy; 29 lat, A Ty? Ogolnie moge wejsc w seks uklad z kobieta z calej Polski bo czesto podrozuje

Gość Mały szary chłopak
Zdradziła mnie. Kochałem całym sobą, szczerze ale jak widać nie zawsze wszystko zależy od Nas.

Gość gość
gość dziś Przynajmniej kulturalny cipo

Gość gość
faceci za duzo wymagaja

Gość gość
Facet potrzebuje od baby tylko szpary i do niczego wiecej nie jest mu potrzebna bo nic wiecej nie ma do zaoferowania.

Gość gość
gość dziś czyli czego za duzo wymagaja ?. Rozwiń myśl.

Gość gość
Bo to nie ta kobieta jest;)

Gość gość
Jestem sama, bo nie podoba mi się podejście facetów do seksu. Dla nich liczy się przede wszystkim seks a nie kobieta jako człowiek. Lubią seks układy, potrafią płacić za seks, fujjjj.

Gość gość
Właściwy mężczyzna kocha holistycznie, za to.jakim jesteś człowiekiem, za to co w se4cu jest:)

Gość gość
gość dziś gość dziś Kobiety tez nie szanują mężczyzn szczególnie tych którzy nie są przystojni x bo szukasz modelek i pieknych kobiet zamiast w swojej lidze Nie szukam pieknych kobiet

Gość gość
gość dziś Facet potrzebuje od baby tylko szpary i do niczego wiecej nie jest mu potrzebna bo nic wiecej nie ma do zaoferowania. x jak czytam cos takiego to nabieram coraz wiekszego obrzydzenia i wstretu do facetow i upewniam sie w slusznosci swojej decyzji, ze nie chce nigdy miec faceta:O choc i tak nigdy zadnego nie mialam

Gość gość
gość dziś gość dziś czyli czego za duzo wymagaja ?. Rozwiń myśl. x szukacie idealow, pieknych kobiet, idealnej sylwetki, pieknej buzi, swietnej kochanki, dobrej kucharki, madrej, z dobra praca, ambitnej, z pasjami, obyta, wyksztalcona, inteligentna, zaradna - co najmniej

Gość gość
jestem sama, bo nikt mnie nie chce, chyba dlatego ze jestem brzydka i nieinteligentna 😭

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś czyli czego za duzo wymagaja ?. Rozwiń myśl. x szukacie idealow, pieknych kobiet, idealnej sylwetki, pieknej buzi, swietnej kochanki, dobrej kucharki, madrej, z dobra praca, ambitnej, z pasjami, obyta, wyksztalcona, inteligentna, zaradna - co najmniej To chyba jest na odwrót to wy szukacie idealnych mężczyzna, mega przystojny, idealnej sylwetki, świetnego kochanka z dużym przyrodzeniem, dużych zarobków najlepiej żeby był prezesem dużej korporacji, ferrari 488gtb, wille z basenem, inteligentnego, z pasjami, wykształconego, który będzie gotował, sprzątał, małował obrazy, śpiewał dla was.

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś czyli czego za duzo wymagaja ?. Rozwiń myśl. x szukacie idealow, pieknych kobiet, idealnej sylwetki, pieknej buzi, swietnej kochanki, dobrej kucharki, madrej, z dobra praca, ambitnej, z pasjami, obyta, wyksztalcona, inteligentna, zaradna - co najmniej To chyba jest na odwrót to wy szukacie idealnych mężczyzna, mega przystojny, idealnej sylwetki, świetnego kochanka z dużym przyrodzeniem, dużych zarobków najlepiej żeby był prezesem dużej korporacji, ferrari 488gtb, wille z basenem, inteligentnego, z pasjami, wykształconego, który będzie gotował, sprzątał, małował obrazy, śpiewał dla was.