Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilaonaa

Zbliżają się święta proszę o paczkę dla dzieci

Polecane posty

Gość kamilaonaa

Jestem samotną mama trójki dzieci. Syn 8 lat syn 5 lat i córka 9 miesięcy. Utrzymujemy się z alimentów z funduszu 500+ i pomocy mops. Po opłaceniu rachunków za wynajem zostaje nie wiele na życie. Proszę ludzi o pomoc w formie paczek ze słodyczami dla moich dzieci. Bardzo duże wydatki miałam z zakupem opału. Mamy 2 piece. Proszę o pozostawienie email osóby która chciała by nam pomóc. Odezwę sie Kamila.

Gość gość
Okres przedświąteczny i już żebraki się odzywają.

Gość gość
przyoszczedz na internecie :)

Gość kamilaonaa
Mam darmowy internet Wi-Fi. Bardzo prosze to dla moich dzieci. A dla najlodszej przydałoby sie mleko Bebiko i pampersy Babydream.

Gość kamilaonaa
Jestem samotna mama bez zadnej pomocy ze strony rodziny każdy ma swoje rodziny i wydatki. Przydałaby mi sie pralka jeśli ktoś ma do wydania sprawną to przyjme. Przydałby sie tez inhalator dzieci teraz czesto chorujaJestem z Poznania.

Gość gość
Ręce opadają. Kobieto idź do pracy!!

Gość kamilaonaa
Niestety tylko ojciec 1 dziecka jest znany,a 2 niestety nie, obecnie jestem w ciąży z obecnym partnerem, który niestety nie pracuje, bo jest niezdolny do pracy. Pomócie ,moim dziecią w potrzebie!

Gość kamilaonaa
Oczywiście popija mój konkubent więc tak jakby jestem w stanie samotnego macierzyństwa.

Gość kamilaonaa
Bez podszywów!! Wszystkie dzieci mają tego samego Ojca. Nie jestem z nikim w zwiazki ani w ciązy. Bez takich żartów!!

Gość gość
Idż na forum na pomocne emamy . Tam jest teraz akcja gwiazdka, jak udekomentujesz sytuacje to otrzymasz pomoc.

Gość gość
Alimenty, 500+ i zasiłki z mops to łacznie masz ok. 3000 zł. Sory ale mnóstwo ludzi żyje za takie pieniądze i sobie radzi i nie żebrają. Ja pracuję, mąz też i jak chcemy zrobić święta, to już kilka miesięcy wczesnije odkładam na to pieniadze. Ucz się zaradności, a nie czekasz na mannę z nieba.

Gość gość
Tutaj tyle podszywów , że nawet autorko jeśli znaleźliby się chętni do pomocy to nie wiadomo komu się pomaga, sorry, nikt nie ma żadnej pewności przy takiej nieautoryzowanej akcji pomocowej, Poznań do najbiedniejszych miast nie należy i na pewno jakieś instytucje organizują paczki świąteczne dla dzieci, wiedzą też że pomoc trafi do tego kto jej potrzebuje.