Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat dla zaśmiecających topik "Kocham moją pacjentkę"

Polecane posty

Gość gość

Jazgotac tutaj śmiało ! :D

Gość gość
No macie swój topik tutaj o barszczu i innych ważnych rzeczach pisać dziewczyny czekając na Tajemniczego ;-)

Gość gość
Kiedy one wolą spamowac tymi swoimi fantazjami erotycznymi w topiku o miłości lekarza.

Cześć piękna 😉 mam to gdzieś.Oskarżają bezpodstawnie najgorsza jest ta mała jędza.

Madzia ja lubię Safi. Nie chcę się wtrącać ale daj na luz😀 tutaj będziemy miały spokój. 

Hmm nie dziwię się że ta Alicja przestała pisać. Cały czas tylko ja trollowali 🙄😣 

Nie znam Alicji o widzisz to nie tylko nas.Jak tam dzie mija?

Hmm pani S- jak Sabina będzie miała dziecko.No i dobrze zajmie się czymś najlepiej bliźnięta ☺️ to przestałaby smędzić.

Ciekawe z kim ten bobas? 😉  Ty a pamiętasz mówiła że ubranka dziecięce oglądała, i ta zmienność nastrojów, utyła ponoć.Jak mnie nie przeprosi to nie będę już jej koleżanką. 😭 

Jakie wczoraj  wstrętne podszywy były że to niby ja 😳 wyciskałam ręcznik tak się spłakałam 🤧  nie poszłam do pracy bo zapuchłam pod oczami .Jak nie przeprosi to nie wiem nie wrócę tam.Jeszcze nas zwymyślali od patologicznych.Za dużo na moją głowę.Leżę cały dzień i ryczę.😖😒

Madzia mnie to nie interesuje bo prywatna sprawa Safi. Lepiej powiedz jak mija Ci dzień. U mnie masakra moje perełki chore są 😩

Gość Magda

Różo widziałam Twoje cudo 🤫 mmm ale ciacho.Nosi okulary ?  Zrobiło mi się słabo od tego płaczu,  wpadłam do przychodni i natrafiłam.Rozmawiał z jakimś ważnym Panem chyba kierownikiem ochrony , podali sobie raczki na przywitanie.No miałaś rację wygląda jakby tylko siedział w książkach.Strasznie poważny.

Madzi nie nie pewnie  pomyliło ci sie 😯 Nic już nie mów. Muszę zapomnieć. On nic do mnie nie czuje. 😣Uciekam 

Madzia mam ciężki dzień a ty jeszcze mi przypomniałaś 😞 a jeszcze przypomnę sobie ze ktoś napisał że jestem patologia... 😞 

Różo po tych ciosach od podszywów i od detektywa mam jeszczę odrobinkę sił żeby Cię podnieść na duchu. 🙂.Nie chciałam Ci przypominać ale sama wiesz za dlugo mnie znasz i tak powiedziałabym Ci że widziałam Jaśnie Pana :classic_angry: umalowałanym się przynajmniej i zagadała że wieje wiatr lub  coś ale to było niespodziewanie niespodziewane spotkanie.

Złociutka moje perełki ok

A słyszałaś detektyw będzie miał trojaczki no nie mogę 😟 czy śmiać się czy płakać.Czy ona w tym swoim zabieganym życiu znajdzie dla nich czas ? Nacisnęła mi na odcisk ale jak Madzie ładnie przeprosi to mogę jednego brzdąca przygarnąć i dam mu jego imię 😉

Gość Róża

Madziu 😁 rozbawiłas mnie 😜 tak znamy się bardzzzzooo długooo i dla tego jesteś jedyną osobą której ufam 😘

Gość Róża

Ty jeszcze czytasz tamten wątek. Proszę Cię przecież oni nas przegonili. Uważaj bo cię przeprosza. A Jasnie Pana było pozdrowić 😜

2 godziny temu, RÓŻA napisał:

To było wstrętne że niby my patologia 😤😖 za co..???                                                                                                Wstrętne ? To mało powiedziane za tyle uwagi i poświęcen tak nam podziękowano .Tu mi dobrze zdala od dwulicowości i ciągłych fochów.Ja już tam nie wrócę.Tu możemy myśleć niepoprawnie i pisać z błędami przegonie każdego kto tu się pojawi.

Zerkam kątem oczka , tam poeci , bajkopisarze i ineligencja ☺️ gdzie my??  tu nam założyli wątek i ja jestem przeszczęśliwa! tu będziemy oczekiwać na lekarzy.Tutaj wiem z kim gadam.Mało tego mam na oku nowy wątek wyślę Ci link .Tylko szaa .Narazie uciekam ogarnąć domeczek.    A i jak mnie nastraszyła Safka z tymi od kombinezonów. Nie zasnęłam dopiero nad ranem.😒

Gość Róża

Madzia jak przyjadą to dzwoń to przydał by mi się odpoczynek 😜. Jadę z tobą 😁 a może jakiegoś fajnego Pana Dokrora zapoznam 😜😁

Gość Róża

Moj mnie nie lubi za mało inteligetna jest dla niego 😖 No przecież patologia itp.oni tak myślą i on tak myśli. Szkoda słów 😠

Gość Róża

Z ciekawości czytałam... No nie ja nie jestem less 😠😖. Madzia ponoć facetem jesteś 😁 nic nie mówiłaś że płeć zmieniłaś 🤣😂taka fumfela z ciebie no nie ładnie. 😜🙃

Gość Magda

Mi pasujesz ! 🙂  Przestań dla mnie masz serce szczerozłote!  Pomału zapomnisz.

🙂 Jestem facetem o jak miło nie słucham jej .Tęskni za mną i dlatego tak napisała.Powiem więcej ona jest facetem i mnie podrywa 😆  Safi będę niewzruszona.Nie zdobędziesz mnie 😄

Saaaaafi. Żegnasz się ze mną już druugi raz.Przeproś a przemyślę czy wybacze:classic_angry: