Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat dla zaśmiecających topik "Kocham moją pacjentkę"

Polecane posty

Ona jest specyficzna chyba ktoś ja strasznie skrzywdził w zyciu , nie mniej jednak widać że się dzielnie trzyma i ma niezły gust muzyczny 😉  mogę jej pomóc przy jednym brzdącu mam jeszcze jakieś kocyki

Mam same depresyjne myśli Różo.Śnił mi się dzisiaj ..

Wiem że Safi to Safi ale mam dość że każdy po mnie jedzie😞 Madzia też tęsknię za swoim. Źle się czuję idę wziąść lekarstwa 

Gość Morza
1 godzinę temu, Magda napisał:

Safi juz nie gniewam daj madzi jakąś fajną nutkę do posłuchania 😕 potem zajrzę

Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart

Gość gość

Ona jest specyficzna chyba ktoś ja strasznie skrzywdził w zyciu , nie mniej jednak widać że się dzielnie trzyma i ma niezły gust muzyczny 😉  mogę jej pomóc przy jednym brzdącu mam jeszcze jakieś kocyki

Jeśli myślisz że ona jest specyficzna po co piszesz do niej?  nie chciałbym jakąś dziwną kobietę ze mną ona jest głupia pewnie brzydka może tez ma złą osobowość zostaw ją za to, ja jej nie lubię .. ona jest patologią

Hmmm gość gość proszę nikogo od patologi nie wyzywać. JASNE!!! 

Gość gość po co tu piszesz??? I kogo nazywasz patologia?? Czekam na odpowiedź 

47 minut temu, Gość gość napisał:

Jeśli myślisz że ona jest specyficzna po co piszesz do niej?  nie chciałbym jakąś dziwną kobietę ze mną ona jest głupia pewnie brzydka może tez ma złą osobowość zostaw ją za to, ja jej nie lubię .. ona jest patologią

Nic nie zrozumiałam z tego postu.

Gość Róża

Ja też Magdo nic nie rozumiem 

Gość gość

Przecież dołączam do tematu, mówię że Safi jest pat... do tego jakąś głupią babką i jest skomplikowana, może nie moze mieć dzieci skąd ta Bajka o dzieciach.

Gość Róża

Ja nie wnikam czy to bajka czy nie. Dużo  jest bajkopisarzy i trolli. 

Gość Róża

Nawet jeśli pisze ona bajki to nie znaczy że można ją wyzywać od patologii. Safi jest jaka jest ma taką osobowość. Ja ją lubię chodź jestem na nią zła😡

Gość Róża

Idę pod kordełke jestem zmęczona i chora i jeszcze chłopcy mnie wykonczyli masakra 😩 Madzia a jak tam twoja parka zdrowi? Życzę wam kolorowych snów. Dobranoc 

Wybacz Magdo zagalopowałam się. Jasne to watek tęsknię za moim głuptasem. Ups tylko, że on nie tęskni. Za bardzo zufałam Panu z klasą, a teraz...A teraz będę żyła dalej. 

Gość gość przylazłas z tamtego wątku. Mam nadzieję że będziesz miła. 

Wawelska coś tak zamilkła barszyk zrobiłaś. Miłego dnia 

hej jej hej ☺️ gdzie się ukrywa koleżanka Safi.Sagi dziękuję za myzyczkę .Masz dobry gust 😉 czekam Safi odezwij się

Wawelski czym się znudziłaś?,masz jakiegoś gacha na tamtym wątku ?  Znudził Cię już ?

Może nie godzien Waszej Wysokości 🤨 ktoś mi powiedział że wie kim on jest ale czy on to on? Napewno🤔 nie ja. Safi miała wybadać.

Safi czasem przekręcam Twoje imię bo szybko mavham paluszkiem ale nie gniewaj się. 

Wawelski skaczesz z kwiatka na kwiatek. To co ja ci zrobię że się znudziłas. Jakaś ty cicha się zrobiła.

Gość Safi17
19 godzin temu, Magda napisał:

Masz racja!

Safi wiem że jesteś. Co ty myślisz że to ja będę cię przepraszać. Nie skończyły się te czasy. Teraz jestem nie grzeczna 😁 Wawelski ty jakas  niezdecydowana. Ten twój Szwed to podejrzany ty też mam cie na oku Wawelski 😉 Mnie nie odszukasz 

Gość Safi17

Może nie godzien Waszej Wysokości 🤨 ktoś mi powiedział że wie kim on jest ale czy on to on? Napewno🤔 nie ja. Safi miała wybadać.

Ja ostatnio nie mam czasu. Szukajcie sami to wasze interes. 

Safi ona pisała o tobie. Safi czekam... Chcesz być moja fumfela czy nie 

Odkochalam sie, minelo jak sen zloty. Widac taka niestala w uczuciach jestem. :). Wazne, ze wy trwacie. Safi miala pomoc, ale nawet ona chyba nie dala rady ;).

Wawelski jasne. A to dobre. Gruchasz z nim tam. Komu ty ten kit chcesz sprzedać. Wawelski buziak dla ciebie za dowcip 😘

Wawelski a właściwie to co się stało że się odkochałas raptownie jeszcze niedawno jeczałas że nie możesz zapomnieć hmm co? Ściemniasz jak każdy tam😉