Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomozcie napisac wiersz rymowanke o zdrowiu

Polecane posty

Gość gość

Nic mi do glowy nie przychodzi.

Gość gość
Każdy Nam to powie... W życiu najważniejsze zdrowie! Dieta, sport, nastawienie pozytywne... Dania bardzo kreatywne... Owoce, warzywa i świeża woda, Teraz taka właśnie moda. Żyj z nią w zgodzie i miłości, A doświadczysz też radości. :P

Gość gość
Ty masz napisać? Czy dziecko ma zadanie domowe/konkurs a ty jesteś nadopiekuńcza i odwalasz to za nie?

Gość gość
pani zadala. aby bylo.wpadlo mi cos takiego do glowy ale ocennie czy mzoe byc., Czy wiesz jak dbac o zdrowie] moj wiersz ci o tym powie. Jedz warzywa i owoce bo maja zbawienne moce. Dla mocnych kosc***ij duzo mleka by skakac z radosci. Nie zaszkodzi tez bieganie wczesnym rankiem po mokrej trawie. Rower, rolki tez fajna sprawa ale tez super zabawa. Wiec wez sie w garsc i o swoje zdrowie dbaj. Co mysliscie?Nie mam wogole talentu to tcyh spraw.

Gość gość
Naewno odwala za dziecko. Debilka.

Gość gość
Słabo się rysuje. Od połowy już prawie wcale. Gość 23:48 wymyślił lepiej

Gość gość
Kobieto daj sie rozwijac dziecku a nie bedzie takim tlumokiem jak ty.

Gość gość
Ogolnie corka sama odrabia lekcje i pisze rozne wypracowania.

Gość gość
Nie jest zadnych tlumokiem dobrze sobie radzi w szkole.

Gość gość
Nawet nie zrozumial tlumok...

Gość gość
Czemu tutaj tacy zj****i ludzie siedza. Czy wam sie nigdy nie zdarzylo napisac za dziecko pracy domowej?

Gość gość
Oczywoscie ze sie NIE zdarzylo. Jak mozna wyreczac dziecko z jego obowiazkow? Potem rosna same przyglupy przez takie niedorozwiniete pseudomamuski. Takim osobom dzieci powinny byc odbierane!!!!!!

Gość gość
I potem będziesz się cieszyć z oceny, tak? Dziecko ci pogratuluje a mąż da dodatkowy czas na wieczorynkę wieczorem, bo się tak bardzo postarałaś? "Ogólnie córka sama odrabia lekcje" ale teraz, zupełnie wyjątkowo i bez precedensu postanowiłaś odwalić to za nią, tak? :D Nie widzisz że robisz dziecku krzywdę? Uczysz że ktoś odwali za nią jej obowiązku, pokazujesz że według ciebie jest zbyt głupia i ograniczona żeby samodzielnie wymyślić prosty wierszyk...

Gość gość
Nie bylo nas w domu od piatku dopiero dzis wieczorem wrocilismy.I dopiero niedawno przejrzalam dzinniczek by wpisac informacje dla wychowawcy a tam.Na 27.11. rymowanka o zdrowiu.A corka juz dawno spi.Ona jak juz pisalam sama odrabia lekcje, robi krotkie wypracowania.Jedynie sprawdzam błedy. A dzis taka wyjatkowa sytuacja. ROZUMIECIE TO CZY NIE.

Gość gość
Wazne jest czy ty rozumiesz ze przez ciebie ona wyrosnie na takiego nieudacznika jak ty???!!!!

Gość gość
Jak nie mamsz nic do napisania konkretnego to wypad stad. Nie zasmiecac mi mojego tematu.

Gość gość
Zgadzam.sie-wychowujesz (?) dzieciaka na nieudacznika.

Gość gość
Wypad stad. jak nie macie nic do napisania..

Gość gość
Watek zgloszony do usuniecia. Nie zasmiecaj tego forum-nie jest do tego zeby pseudomamuski szukaly jelenia ktory odrobi lekcje za jej dzieci.

Gość gość
Napisalam wiersz i poprosilam tylko o o ocene. A tutaj jak zwykle tylko wyzwiska.

Gość gość
Jesli pisze taki nieudacznik to jakie maja byc komentarze? Tez jestem zdania, ze jestes nadgorliwa. Zostaw tego dzieciaka w spokoju. To jej odpowiedzialnosc napisac wierszyk a wyreczajac ja robisz jej krzywde. Zrozumiano?

Gość gość
idz w p**du kretynie, kretynko.

Gość gość
Taaa, "tylko" napisałaś wiersz i prosisz o ocenę :D Dobre! To napiszesz ten wiersz w zeszycie, podpiszesz siebie- jako autorkę, i poprosisz nauczycielkę o ocenę? Czy jednak będziesz kłamać i oszukiwać, (tym samym ucząc tego też własne dziecko) że praca napisana przez ciebie jest dziełem córki? Bądź uczciwa, i albo napisz w dzienniczku usprawiedliwienie z powodu wyjazdu, albo- jeśli takie są zasady w szkole, przyjmijcie to na klatę, naucz ją że musi pamiętać o zadaniach domowych, a sama pamiętaj o sprawdzaniu dzienniczka zawczasu skoro tam są takowe zapisywane.

Gość gość
Co się z tymi ludźmi tu dzieje? Niedoruchani są :) Sfrustrowane niedopieszczone lub samotne zołzy, które tu wchodzą by dopier/dolić komukolwiek i jakkolwiek z powodu swojej niedoli :) Olać je. Autorko, dwie zwrotki, nie za długie. Proste rymy, jak to dziecko. Dasz radę ! :)