Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 22 lata, pochodze ze szczesliwej rodziny, dzisiaj moj chlopak pobil mnie do

Polecane posty

Gość gość
Pshemo już się obsrał :D

Gość gość
10:17 Tak opieprzaja i mają rację, bo kto jej wybrał tego kipiącego testosteronem patusa? Ja? Inni użytkownicy?

Gość gość
Przedmówco drogi, szczęśliwe rodziny to takie gdzie facet na początku dostał porządnie po ryju. Wszyscy to wiedzą, a autorka nie wie, niestety.

Gość gość
10:53 jeszcze napisz, że jesteś katolikiem ty wszawy grzeszniku.

Gość gość
Jak facet dostanie po ryku od swojej kobiety to ta kobieta w zasadzie sama sobie zrobi na złość. Ona już nie będzie widziała mężczyzny w tym facecie. A w druga stronę to nie działa, można uderzyć kobietę i nadal widzieć w niej kobietę. Poza tym nie ma cudów, za niewinność nie dostała. Musiała coś zrobić albo być nie posłuszna, grzecznych kobiet się nie bije.

@10:54 nie obsrałem się tylko chciałem być szczery i skończyć z tą szopką...

Gość gość
11:06 Jak facet nie dostanie po ryju od kobiety, nie będzie jej szanował , a bicie kobiety dyskwalifikuje faceta i jego męskość. Słabszego się nie bije.

Gość gość
Może dyskwalifikuje, może nie , ale na pewno ułatwia dalsze współżycie i rozwiązuje wiele problemów. Widocznie facet myśli o niej powaznie dlatego się w*****a, bo jak masz laske tylko do sexu to możesz przez 3 miesiące zeby zacisnąć i słuchać tych jej bzdur i być miłym. Ale jak chcesz z kimś na poważnie to trzeba pewne zasady wytłumaczyć. W taki czy inny sposób;);).

Gość gość
11:21 wśród patologii bicie i picie jest sposobem na życie i rozwiazywanie problemów

Gość gość
Patologią zaczyna się jak ona nie zrozumie po drugim razie. :):):):).

Gość gość
Polscy faceci w wiekszosci sa zli

Gość gość
Autorko zapewniam cie ze to sie nie zmieni

Gość gość
To tylko kwestia czasu aż będzie kopał Cię z polobrotu po ryju, żeby lepiej napiertalac się z podobnymi sobie patusami.

Gość autorkategotematuuuu
Tutaj autorka, Dopiero weszlam na topic, osoby ktore pisaly w moim imieniu to podszywy. Dla mnie on jest skreslony, zrobilam obdukcje, bylam u lekarza do ktorego sila zaprowadzila mnie moja przyjaciolka. Po tym wydarzeniu zadzwonilam do rodzicow ktorzy mieszkaja w innym miescie a oni powiadomili moja przyjaciolke ktora mieszka blisko mnie. Tak mi bylo wstyd i bylam zdruzgotana. Zwyczajnie ciezko mi uwierzyc, ze on tak zareagowal. Naprawde balam sie, ze mnie zabije. On mnie dusil i przystawil mi noz do szyi. Sama w to nie moge uwierzyc. Nie mieszkam z nim ani z moimi rodzicami, mam swoje mieszkanie, studia i prace i do tej pory wiodlam beztroskie zycie. Ta sytuacja mnie przerosla szczerze mowiac, gdyby nie moi rodzice pewnie nie poszlabym na obdukcje. Oni nie pozwola zeby cos takiego uszlo plazem. To jest straszne ale nigdy nie spodziewalabym sie, ze ja moge pasc ofiara przemocy i zwiazac sie z takim czlowiekiem. Gdybyscie go poznaly nie powiedzialybyscie, ze student bardzo wymagajacego kierunku, przystojny, towarzyski moze wpasc w taka furie. Dziekuje wszystkim za chec pomocy.

Gość gość
To ja autorka . Ten wpis powyżej to podszyw . Nigdy nie opuszczę mojego ukochanego i nie wpieprzajcie sie w czyjeś sprawy . Bo o mało co oskarzyłabym niewinnego faceta . On mi nie zrobił krzywdy . To moja wina .

Gość gość
Facet który ma wygląd moze wszystko . Jak miłość zaślepia umysł .

Gość gość
Ze mną to nawet dziewczyny nie chciały rozmawiać . A jedna zgłosiła na policje ze ją molestuje . A ja tylko napisałem ze chce sie z nią umówić .

Gość gość
Baby to hooje .

Gość gość
Lać po mordach Kenów .

Gość gość
Ładna miska jeść nie daje .

Gość gość
Nie doceniasz kobiet. Na tej stronie można znaleźć wątki, w których niemal przyznajesz się do współudziału w morderstwie. Jak będę miała czas to je znajdę. Twoje podskakiwanie i wyzwiska naprawdę mogą ci tylko zaszkodzić.

Gość gość
Wiem też kto się kryje za zdjęciem Pshemo, jak się nazywa, ile ma lat itd. Uważaj sobie.

Gość gość
I tak do tego gnoja wrócisz i nie zawracaj doopy tym pisaniem . Uskarzasz sie na swój los . A nikt z kafeterii nie zeswatał cie z nim . Jesteś winna sama ty nikt wiecej . Co kogo obchodzi jakiś patol na którego ty sie grzejesz i skończ juź ubolewać bo jesteś prymityw z patoli źe patola wybrałaś i nie pisz juź nic .