Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca

Polecane posty

Gość gość

Hej :) mam 21 lat. W kwietniu tego roku skończyłam technikum ekonomiczne i od 2 miesięcy pracuje jako księgowa w biurze rachunkowym. Praca niby dobra i spokojna ale ja bym wolała coś bardziej zywiołowego a nie takie tylko siedzenie na miejsc. zastanawiam się nad zmianą.... Mam już kilka pomysłów. Może wy mi doradzicie jakąś prace w której mogła bym się wykazać

Gość gość
wolała bym wykonywać coś w czym bym mogła się wykazać i widziała bym jakieś rezultaty a teraz to tylko wklepuje dane do komputera i nie widzę żadnych efektów

Gość gość
Chcesz pracować zdalnie z domu, łącząc pracę z innymi obowiązkami? Osiągać kolejno stopień menagera, czy dyrektor? Twoje miejsce jest w moim zespole! Aktualnie poszukuję kilku osób zainteresowanych budowaniem sieci handlowej w branży kosmetycznej. Chcę Ci udowodnić, że Oriflame to nie tylko bycie konsultantką, ale fajna praca, za konkretne pieniądze, która może być świetnym startem w przyszłość. Zarejestruj się korzystając z linka poniżej (bez żadnych kosztów!), a ja się z Tobą skontaktuję: https://pl.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?potentialSponsor=2137740 Ewentualnie napisz na adres: mrowcza.praca@gmail.com Czekam na Ciebie! Magda :)

Gość gość
Chcesz zarabiać bez wychodzenia z domu? Być szefem sama dla siebie? Początkowe zarobki od 100-1000 zł. Minimalna ilość godzin:10/tydzień. Tu nie jest potrzebne wykształcenie. Jeśli jesteś zainteresowana, daj znać, odpiszę z dodatkowymi informacjami, wiadomość nic nie zobowiązuje, a jedynie może pomóc Ci przeżyć fajną przygodę i zarobić dodatkowe pieniądze. Niczym nie ryzykujesz. Pisz na mroweczka0@onet.pl