Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w szoku, kobieta o kobietach

Polecane posty

Gość gość

W sobote wyszlismy ze znajoma para do clubu. Najpierw był pub i zobaczyłam coś o czym mąż mi nie raz mówił ale nie wierzyłam. Jeszcze tylko dodam że mamy po 34 lata i mąż jak i nasz kolega są dosyć przystojni ale przede wszystkim tacy "męscy i z klasa". Wiecie gajerki itp. Dwie bardzo atrakcyjne acz dużo starsze kobiety chciały im postawić drinka. Normalnie szok!!! Pozniej jak się nieźle upiły to się głupio do nich uśmiechały itp. Ale generalnie już go nigdzie sama nie puszcze. :):) a kobiety nie mają wstydu i klasy.

Gość gość
To po co mąż się lansuje bez Ciebie w klubie? Jakby Cię kochał to by spędzał czas tylko z Tobą. Nie w klubach. A te kobiety zachowywały się jak kobiety w klubie, bo to są miejsca raczej dla singli. Twój mąż jest chyba próżny.

Gość gość
Bardzo atrakcyjne i starsze, to znaczy po 30 tce?

Gość gość
Bardzo atrakcyjne i dużo starsze od nas dobrze po 40 były. Do tej pory jak mąż wychodził z kolegami to myślałam że główny punkt programu to alkohol, myślałam że siedzą i piją a nawet jak chcą kogoś poderwać to pewnie im nie wychodzi. A tu się okazuje że nawet ich ktoś podrywa. Poza tym o ile mlode dziewczyny wyglądały na takie które chcą kogoś poznać, zakochać się itp to te raczej wyglądały na takie co chcą szybko i jeden raz. I tak oto mój mąż, który chciał mi sprawić przyjemność na Andrzejki sam sobie przewalil. Bo sam już nie wyjdzie nigdy:):):).

Gość Teppic     No1
... albo wyjdzie raz, a dobrze. Pamiętaj o tym.

Gość gość
Myślisz że dasz mu zakaz jak dziecku i nie wyjdzie? Jeśli nawet to tylko dlatego żebyś mu d**y nie trula i żeby mieć świętych spokój. One się podwalaja a ty chcesz ukarać męża haha. Wiesz po czym poznać czy ktoś jest uczciwy? Właśnie po tym jak reaguje na takie rzeczy gdy nie ma partnera. To że kogoś zamkniesz w klatce nic ci nie da. Nie wiem jak kobiety mogą myśleć inaczej :D