Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko osoba niedorozwinieta intelektualnie slucha radia Z

Polecane posty

Gość gość

Z moich obserwacji wynika ze wszystkie osoby sluchajace radia Z czyli tej niemiecko-lewackiej tuby propagandowej sa niedojrzale emocjonalnie i tranowia w glownej mierze tych ktorych madrzy okreslaja jako LEMINGI - spiacy pozyteczni idioci idacy slepo w przepasc

Gość gość
to poszukaj mi innego radia w samochodzie oszołomie niedorozwnięty emocjonalnie, uczuciowo i psychicznie:P

Gość gość
16.46 mówisz w jezyku, którego nie znam

Gość gość
Jakiego radia Z

Gość gość
@ gość dziś to poszukaj mi innego radia w samochodzie oszołomie niedorozwnięty emocjonalnie, uczuciowo i psychicznie x Glupi lemingu zdurnialy do reszty od sluchania stokrotki Olejnik :D wystarczy zmienic skale i masz inne radia :D ale rozumiem, ze po tylu audycjach radiozetowo-glupkowatych nie jestes juz w stanie wykonac tak prostej czynnosci :D

Gość gość
Poza wielkimi miastami radio lapie wszędzie tylko rmf albo zet reszta to tylko zasięg lokalny malych popierdulek

Gość gość
Lepsza lokalna rozglosnia niz lewackie gofno ze szmata Olejnik i calym judenratem z radia Z gdzie popiera sie imigrantow. Osoba normalna zetki nie slucha. Glupi wyprany z myslenia leming slucha wszystkiego bo jest latwo sterowalny medialnie.

Gość gość
63868835

Gość gość
Debil jara się tym, ze Zetki nie słucha, ale jak nie ma sie innych powodów do poczucia wartości, to taki chłam daje radość:P

Gość gość
No tak, bo to typowy patridiota. D**y im się palą, bo juz kazde media leją z pisu i tej calej rozpierduchy, wiec juz nie nadążają w nazywaniu wszystkich lewackimi ;)

Gość gość
Trójka PR to najlepsza stacja radiowa moim zdaniem. Wszędzie odbiera. U mnie na częstotliwości 104,2 fm (lubelskie) Współczuję tym którzy ograniczają się jedynie do komercyjnych popierdułek

Gość gość
A ja lubię to radio - widocznie jestem niedorozwinięta ,ale dobrze mi z tym :P A tak serio to zależy od piosenki jaka puszczają, ale wiekszosc to albo przeboje puszczane też w rmf - dokladnie te same, albo wiele jest tez kultowych kawałków , ktore uwielbiam typu przeboje amerykanskie lat 60-80 tych np Queen, T'Pau, Cindy Lauper itd.

Gość gość
A zresztą- to, że lubie radio zet nie oznacza, ze słucham tylko takiej muzyki bo rocka też lubię, którego akurat w zetce jest mało. Nienawidzę za to hip-hopu i disco polo, więc takich stacji jak radio wawa np. nieznoszę

Gość gość
jest takie radio Z ja nie znam