Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aborcja w 15 tygodniu.

Polecane posty

Gość gość

Wyszlam zamaz myslalam ze z milosci jestem w ciazy musial odejsc od meza bardzo niechce tego bachora bo to tez jego geny ani razu nie zapytal jak ja sie czuje w ciazy czy moge jeszcze usunac i odrazu za komentarze glupie dziekuje to moja decyzja.

Gość gość
To juz na pewno farmakologiczna nie wchodzi w gre

Gość gość
Jeśli to twoja decyzja to w jakim celu o tym piszesz? Mamy cię po głowie pogłaskać? Rób jak uważasz. To twój "bachor" obojętny obcym.

Gość gość
Farmakologiczna nie wchodzi w gre czyli jaka metoda?

Gość gość
Niechce glaskania tylko chcialam spytac czy jest szansa sie jeszcze pozbyc bo to 15 tydzien a nie 5.

Gość gość
Przez twoją głupotę cierpi niewinne dziecko. Z powodu, że mąż cię nie zapytał jak się czujesz chcesz zabić dziecko, które jest już w pełni rozwinięte?

Gość gość
17;02Juz musisz pisac tak agresywnie jak tak masz pisac to po huj piszesz. Chce tylko sie dowiedziec czy jest jeszcze metoda by sie pozbyc czy ktoras byla w podobnej sytuacji.

Gość gość
Nigdy tego nie zrozumie :(

Gość gość
Dziecko jest już duże, nie ma szans na aborcję farmakologiczną

Gość gość
To ze jest niewinne to wiem ale ja nie potrafie tego dziecka pokochac i nie pokocham. Opisalabym cala sytuacje ale by strony zabraklo. Nie musze urodzic to ze jest pod moim sercem to nic nieoznacza facet tez powinien byc wspolodpowiedzialny a sie umyl i on moze a ja niemoge?

Gość gość
No to poczekaj te parę miesięcy i oddaj dziecko do adopcji. Dlaczego chcesz je zabić? Z powodu jakiegoś frajera? Nie chcesz być matką to rozumiem, ale daj tę szansę innej kobiecie.

Gość gość
Jest wiele metod. Poszukam na innych forach albo zapytaj ginekologa który się tym zajmuje. Dla chcącego nic trudnego.

Gość gość
E nie piszcie mi o adopcjach oknach zycia bo kto to wezmie facet z rodziny patologicznej a ja choruje na schizofremie. dzieki za odpowiedzi

Gość gość
Prowo

Gość gość
Sam jestes prowo dobrze ze ty problemow niemasz a zycze ci wiekszych problemow niz ja mam.

Gość gość
Mam problemy i to o wiele większe niż twoje fanaberie. Ruchałaś się to zaszłaś. Trzeba było myśleć wcześniej głową, a nie dupą. Teraz weź odpowiedzialność za człowieka którego z patologicznym mężusiem stworzyliście.

Gość gość
No i co z tego ze zaszlam ty masz problemy jakbys miala to bys nie pisala prowo srowo wypchaj sie a dziecko mialo byc z milosci a zaszla pomylka i odpowiedzialnosci nie musze brac skoro chlop hujem sie okazal on sie zmyl to i ja rece umyje aby mi problemow narobil a na ulicy sie nie ******** z pierwszym lepszym. Zalatwie gina prywatnie i po sprawie dobranoc.

Gość gość
A gdyby mąż okazał się gnojem już po porodzie to co? Beczki czy zamrażalnik? A może do wora i do rzeki?

Gość gość
To bym dala bachora jemu i niech opiekuje sie tym co splodzil. Facet zawsze musi byc bez problemow a kto go zwalnia od problemow odpowiedzialnosci.Nikt wiec ja na takich chlopow i bachory takich huji mam wyj****e to jedne i te same geny hujowe.

Gość gość
No po takiej mamusi to faktycznie geny c*****e

Gość gość
Zglos sie do organizacji kobiecych i swojego ginekologa i psychiatry. Szybko! TY TUTAJ PISZESZ JUZ PO RAZ DRUGI A CZAS UCIEKA.

Gość gość
H/u/jowe geny to sa po twojej matce. Sama odpowiedzialnosci niebede brala trud znosila mam na to w/yj****e O i oto cala kafeteria oddac do adopcji zle wyrodna matka, wychowac w biedzie nedzy bylo trzeba nog nie rozkladac, usunac zle to morderstwo. Ja wybieram opcje rynsztoku.

Gość gość
"Daj szanse innej kobiecie" Od kiedy jest obowiązek rodzenia dla bezpłodnych.

Gość gość
Psychiatra dal mi skierowanie do psychiatryka to ja pojade do kliniki usunac bachora lepiej pozno niz wcale.

Gość gość
A wiesz ze myslalam tez o samobojstwie ze to by byl dobry pomysl i nie szukala pomocy z nikad bo kazdy jak sa problemy to dupa sie wypina rzygam ludzmi i zyciem nic niewartym!

Gość gość
18;05 Taa akurat ta bezplodna jakas moze jedna na 100 juz trafia do szpitala gdzie rodze i adoptuje smiech na sali. Tyle jest dzieci niechcianych w domach dziecka latami czekaja na adopcje a kazdy na nie rzyga.

Gość gość
Nie rób tego

Gość gość
Nie rób tego

Gość gość
Bo są za duże. Niemowlaka każdy weźmie

Gość gość
Niebede sie klocila nie wezmie jak kazdy poczyta o mnie ze leczylam sie psychiatrycznie ze niejestem po studiach tylko zyje z renty a facet po zawodowce tez uszkodzony to naprawde biora te geny sklepane nikt niechce niemowlakow jakis patologii zuli narkomanow biedakow.