Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aborcja w 15 tygodniu.

Polecane posty

ani samobujstwo ani aborcja nie jest dobrym rozwiazaniem to dziecko czuje ze jej nie chcesz bedzie miało problemy w zyciu to sa takze twoje geny twoja krew pokarm a twoj organizm przestawil sie na dziecko sa produkowane hormony jak zabijesz dziecko to nie da sie oszukac organizmu i przestawic na normalny tryb poszukaj o konsekwencjach zabicia dziecka nie tylko psychicznych ale terz dla organizmu lepiej urodzic i odac ktos bedzie miał te szczescie kture ty nie chcesz

Gość gość
Hmm w Twojej sytuacji faktycznie lepiej usunąć. Choć nie namawiam do niczego, oczywiście. Ale w czwartym tygodniu to zostaje Ci albo wyjazd za granicę albo tutaj dać w łapę jakiemuś. Tak czy siak z 1000-2000 musisz mieć. Dlaczego wcześniej nie pomyślałaś o usunięciu? Do 3 miesiąca wydaje mi się, że mogłabyś legalnie usunąć jeżeli powiedziałabyś, że bierzesz rentę z powodu zaburzeń psychicznych, leczysz się psychicznie i nie nadajesz się na matkę, że nie zamierzasz dbać o siebie w ciąży itd.

Gość gość
merkaba w*********j

Gość gość
18;57Myslalam ze jeszcze z ojcem dziecka sie dogadam ale sie nie dogadalam jeszcze moja chorobe wykorzystuje i od zurzytych mopow powyzywal w przysiedze malzenskiej niebylo nic mowy o gardzeniu kims za to o wsparciu.

Gość gość
To rob jak uwazasz byle szybko

Gość gość
Czyli nadal jesteście małżeństwem? Już na bank do siebie nie wrócicie?

Gość gość
Jak urodzisz pokochasz.

Gość gość
Ja odeszlam od meza wzielam swoje rzeczy i wrocilam do matki ,jestesmy w trakcie uniewaznienia malzenstwa. niewiem jak dlugo to potrwa ,bo narazie maz jeszcze nic nie wniosl do sadu o rozwod ja chcialabym rozwodu w urzedzie i w kosciele ,bo mielismy slub konkordatowy

Gość gość
Nie pokocham tego dziecka czuje gleboka nienawiesc zal do meza zrobil dziecko i powyzywal mnie od zurzytych mopow prostaczek sierot, czubow i k***w a moja matke wyzwal od swini slabo wybralam sobie meza. poznalam go przez internet no i zaufalam jestem zbyt naiwna. Caly ciezar bede musiala dzwigac sama maz powinien mnie wspierac w ciazy a ja nie mam wsparcia od nikogo.

Gość gość
jest za dużo ludzi wszędzie a szczególnie patologii, powinni cię od razu sterelizować, wtedy możesz się roohać ile chcesz bez skutków ubocznych typu ciąża

Gość gość
No wlasnie albo usunac macice mialam wkladke to nikt sie wkolo mnie niekrecil w ogole to na stale nigdy nikogo niemialam no i poznalam jego przez neta on spragniony bachora bo 500 a ja bylam spragniona slubu i kolo sie zamyka.

Gość gość
Aborcji ciąży 15 tygidniowej z przyczyn innych niż medyczne nie przeprowadzają nigdzie, nawet w liberalnych Czechach czy na Słowacji.

Gość gość
Przeprowadzaja przeprowadzaja w klinice szpitalach za odpowiednia kase tylko musze dostac takie namiary gdzie to mozna zalatwic jestem w ciazy przez wlasna glupote i ten slub tez byl glupota a w ogole to tylko taka idiotka jak ja szukala meza w internecie wiec teraz mam problemy.

Gość gość
Ja pie.....le, ale zj..b

Gość gość
i co autorko? podjełas jakas decyzje?

Gość gość
Rozważasz aborcję? Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania i NETporadnia dla osób w nieplanowanej ciąży a także tych z doświadczeniem aborcji. Skontaktuj się z nami! Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00 n e t p o r a d n i a . p l