Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śniadania i oczekiwania

Polecane posty

Gość gość

Mała sonda Co jecie na śniadania? A co chcielibyscie zmienic? Patrzac na czas przygotowywania posiłków i tego jak i gdzie pracujecie.

Gość gość
Czesto nie mam czasu na śniadania i wypijam na szybko kawę. Myślę, że coś szybkiego co można zalać wrzątkiem coś podobnego jak gorący kubek ale bardziej w wersji śniadaniowej.

Gość gość
Jem płatki śniadaniowe a wolałbym jeść coś bardziej sycacego ale nie mam czasu wole pospać dłużej.

Gość gość
Niestety jem śniadanie o różnych porach, nieregularne posiłki, nic zbilansowanego a raczej co "wpadnie w ręce".

Gość gość
Hmm jakieś gotowe dania do zjedzenia w każdym miejscu. Tak jak jakieś sałatki, ale w formie śniadań, bądź wersja gorącego kubka ale z mniejszą ilością chemii ;)

Gość gość
Nie jem śniadań. Piję energetyka w samochodzie, jadąc do pracy.

Gość gość
Zjadłabym coś co szybko.sie je ale napycha w zdrowszy sposób żołądek. Tzn z rana niby jestem glodna a nie chce mi się jeść w sensie przezuwac pokarmu jeść bułek itd. Jakby bylo cos fajnego co by można było szybko wypić i mieć poczucie że zjadlo się coś byłoby to super rozwiazanie dla mnie

Gość gość
ja zawsze jem śniadanie, śniadanie to 1/4 naszego dnia, ja zazwyczaj jem omleta na śniadanie... Zaś jeśli nie zdarzę to robię sobie na szybko kanapkę z serem żółtym http://zolte.hochland.pl/