Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba tyje

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat 178 wzrostu. Stosowałam drastyczną dietę i schudłam z 70 kg na 58. Ważyłam się dwa miesiące temu: na wadze pokazało się58 kg, jednak miesiąc pózniej, ważąc się wieczorem w ciuchach waga wykazała 61.2 kg. Załamałam się. Jem same owoce, serek wiejski, jogurty naturalne bogate w białko, kasze rożnego rodzaju z warzywami na oliwie z oliwek, indyka. Czasem jem też chrupki kukurydziane, ser kozi. Nie jem słodyczy. Głownie rzeczy pochodzenia naturalnego. Czy to więc możliwe, że przytyłam? Patrzę na moje kolezanki które jedzą batoniki, biały chleb, ciasteczka i wcale przy tym nie ćwiczą. Jednak trzymają wagę. A ja jestem przerażona, że tyje jedząc same zdrowe rzeczy i zazwyczaj spożywam mniej niż 2000kcal, czasem 2000kcal. Nie wiem co się dzieje.

Być może cierpisz na nerwicę. Polecam ekstrakt konopny CBD + CBDa 6%. Istnieją naukowe dowody na to, że CBD jest pomocny w zwalczaniu zaburzeń snu, nerwic, depresji itd. Ze względu na fakt, że nie jest psychoaktywny i silnie leczniczy nawet w małych dawkach, CBD jest szczególnie polecany do leczenia dzieci i osób starszych. Olej CBD zwalcza choroby zapalne jak również guzy i komórki nowotworowe. Przyjmowany profilaktycznie poprawia też pamięć, reguluje łaknienie, poprawia jakość snu. Sprawdziłem, tutaj najtańsza wysyłka: https://konopiafarmacja.pl/wyroby-z-konopii/17-konopny-ekstrakt-cbd-6.html

Gość gość
Joolie67 dziękuje za odpowiedź, ale wątpię, aby to był problem w moim przypadku. Wszyscy mówią mi, że wcale nie przytyłam i że jestem za chuda, ale mi jednak wydaje się że moje uda są grubsze. Czy to naprawdę możliwe, że po praktycznie głodzeniu się i powróceniu do zdrowego żywienia ponownie przytyłam?