Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Witam.. Jakieś kilka tyg temu byłam u ginekologa, okazało się ze jestem w ciąży. Po tygodniu kazał przyjść na kolejna wizytę bo niby na pierwszej cos tam było nie tak i przypuszczał, ze mogę poronic. Na drugiej wizycie stwierdził ze wszystko jest okej ze jestem młoda itd i wszystko się dobrze rozwija. Po jakimś czasie, w pracy poczulam dziwne ciepło, okazało sie , ze jest to dość obfite krwawienie. I łazience wyleciał jeden skrzep i to wszystko. Zaznacze, ze od początku ciąży delikatnie plamilam. Od tego czasu minęło już 3 tygodnie. Nie ide do ginekologa, bo zdziera ze mnie pieniądze. Mam dziwne objawy bezsenność, bol piersi i takie tam. Czy ktoś miał podobna sytuację? I czy to bylo poronienie?Za głupie komentarze dziękuje

Gość gość
Widać poważnie pochodzisz do tematu, jeśli nie chcesz iść do lekarza. Jeśli szkoda ci kasy, to jedz na sor. Powiesz, że brzuch cie bardzo boli, zrobią usg i się dowiesz. Albo zbadaj betę.

Gość gość
Twoje postępowanie jest co najmniej niepoważne. Jak Cię nie stać to idź do zwykłego lekarza na nfz a nie pytasz na forum....! No chyba ,że Ci nie zależy na dziecku lub własnym zdrowiu. Ja bym nie czekała z taką dużą niewiadomą tylko gnała do lekarza lub na pogotowie. Tam Ci udzielą pełnej odpowiedzi na Twoje pytania.

Gość gość
Nie mieszkam w pl. Gdyby to była pl to bym się nie pytala tylko poszła do lekarza. I wgl teraz się boje w sumie isc....

Gość gość
Zapomniałam zaznaczyć. Nie chce tej ciąży.

Gość gość
Co za debilkaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Bo co bo chce decywac sama o tym? Zadawalam pytanie osobom, które miały podobna sytuację a nie obrońcom płodów!!!

Gość gość
No to pisz że wywolalas poronienie.

Gość gość
Dziewczyno jesteś niepowazna. Pomijajac że nie chcesz dziecka ok ale w takiej sytuacji mogę wystąpić przeróżne komplikacje groźne dla Twojego zdrowia. Nigdy nie pisałam na forum tak negatywnie ale brak mi słów tutaj! Ja też mieszkam za granicą, co za durny powód żeby nie jechać do szpitala. I szkoda ci kasy jeśli chodzi o twoje zdrowie?? Piszesz na kafe co robić? Ile ty masz lat, 14? Jakim cudem taka niedorajda pracę za granicą znalazła jak taka sytuacja cie przerasta

Gość gość
Zwykle poronienie Samo sie oczysci i za jakis cAs jak nazbueradz kase udz na usg