Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da się schudnąć bez cwiczen

Polecane posty

Gość gość

Niechce mi się ćwiczyć nie mam gdzie bo mieszkam w kawalerce i wstydzę się ćwiczyć przy facecie. Biegać nie mogę bo mi siada kolana zbyt duża nadwaga. Czy sama dieta mozna schudnąć?

Można schudnąć samą dietą. A przy facecie możesz ćwiczyć. Napewno mu się spodoba:)

Gość gość
Mozna, tylko wga szysbko wraca. Bez cwiczen sie nie da jej utrzymac.

Gość anita0084
Oj uwierz mi, że się da. Tylko nie jest to w żaden sposób zdrowe dla organizmu. Bynajmniej nie w moim przypadku. Ja w ciągu trzech miesięcy schudłam 20 kilo. Nie byłam nigdy gruba więc wyglądałam jak anorektyczka. A wszystko przez stres i problemy.

Gość gość
Sam sposób odżywiania,ale szybko wróci bez spalenia za pomocą wysiłku. Kolana padają,to odciąż ****asen itd .

Gość gość
Ja chce ćwiczyć tylko teraz mam duza nadwagę i jest mi ciężko. Ćwiczenia są nieprzyjemne zniechęcają mnie do dalszej walki o sylwetkę. Po zrzuceniu 10kg napewno zacznę ćwiczyć...

Gość gość
Da się ją zawsze chudne na diecie a ćwiczenia są na skórę jędrność itp ale chudne od diett.

Gość gość
Chcesz zdrowo i skutecznie się odchudzić? Zapraszamy do NOVA Centrum Edukacyjne na kierunek specjalista ds. dietetyki. Na tym kierunku zdobędziesz wiedzę niezbędną do planowania racjonalnego żywienia oraz planowania i przygotowywania diet. Nauczysz się tworzyć i dopasowywać dietę dla osób chorych oraz osób zdrowych, które chcą utrzymać dobrą formę i zmienić nawyki żywieniowe. Dzięki ukończeniu takiego kierunku zdobędziesz wiedzę przydatną w życiu prywatny, jak również możesz podjąć prace w tym zawodzie. NABÓR na wiosnę 2018 już się rozpoczął. Nie czekaj, zapisz się już dziś. Więcej informacji na stronie internetowej lub pod nr tel 89 512 20 22.