Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg takiego faceta jestem nieatrakcyjna?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli trafie na jakiegoś gbura np. w sklepie, ktory nie odpowie mi "dzien dobry"? Moż eto glupie, ale biore takie sytaucje do siebie i obniza to moje poczucie wartosci...

Gość gość
To znaczy,że obcym facetom mówisz "Dzień dobry"? Po co to robisz?Większość ludzi nie odpowiada obcym na "dzień dobry" choć powinni,bo tego grzeczność wymaga,ale to nie jest dobry pomysł na poznanie kogoś. Jeśli mówisz powitanie wchodząc do sklepu to ludzie powinni odpowiedzieć,ale to wszystko zależy od ich kultury

Gość prawi 114
ludzie nie odpowiadają dzien dobry z prostej przyczyny , czasem mija sie 5 tys ludzi w ciagu dnia ,., Oznaczaloby to 5 tys dzien dobry .,,. co jest przesadą

Gość gość
Zwykle mowię bo, ale "dziekuje :" przy wydawaniu reszty, przewaznie mi odpowiadają , ale bywa ,ze taki jeden czy drugi nie odpowie nic i wtedy to biore do siebie :O Choc mam powodzenie tak ogolnie, wiec chyba nie moge byc jakas kompletna brzydula, ale mam kompleksy i kazde nieuprzejme zachowanie biore do siebie

Gość gość
*mialo byc "zwykle mowie bo w koncu tego wymaga uprzejmosc"- urwalo mi tekst

Gość gość
Nie, to zależy tylko i wyłącznie od kultury kogoś. Dla ładnych faceci są mili jeśli jest szansa, że je przelecą, a taki sprzedawca przecież i tak tylko tam pracuje, więc myślę że nie odpowiada bo nie. Może ma już dość tej pracy, jest sfrustrowany zyciem i nawet mu się nie chce być uprzejmym

Gość gość
Choc mam powodzenie tak ogolnie, wiec chyba nie moge byc jakas kompletna brzydula, ale mam kompleksy i kazde nieuprzejme zachowanie biore do siebie Xxx Kurcze laska weź się ogarnij, ja też pracuje w sklepie, i jestem dość atrakcyjna i nie przejmuje się takimi osobami,bo przestała bym z domu wychodzić. Uroda to nie wszystko. Widać, że dla ciebie wygląd jest najważniejszy. Zmień to nastawienie, bo to żałosne :)

Gość gość
Moze wyglad nie jest najwazniejszy, ale jest dla mnie wazny i co w tym niby dziwnego

Gość gość
A to, że stawiasz wygląd ponad wszystko. Bo bidulce ktoś dzień dobry nie powie i ona już szybko patrzy w lusterko czy czasami jej się makijaż nie rozmazal, bo przecież jest nieatrakcyjna bo ktoś jej nie powiedział cholerne go dzień dobry. Jesteś pusta i tyle. Bez makijażu to pewnie nawet śmieci wyrzucić nie pójdziesz?

Gość gość
Pusta bo zalezy mi żeby byc atrakcyjną? Chyba nie wiesz co mówisz. To, że mi na tym zalezy i byc moze jeste niedowartosciowana i za wiele przypadkowych rzeczy czasem biore do siebie nie oznacza ,ze nie mam oprocz urody innych celow i jestem pusta.

Gość gość
Nie, to dlatego, że Polacy to niekulturalne buraki, dlatego planuję wyprowadzkę z tego wspaniałego kraju bo naszczęście mam rodzinę w Stanach i tam zarobię więcej niż tutaj będąc wykształconą, taka smutna prawda. Nie lubie Polski choć jestem Polką, uważam, ze jesteśmy sutnym, niekulturalnym narodem

Gość gość
Zresztą już byłam w Stanach to tam ludzie są zupełnie inni, uśmiechnięci , życzliwi. Pewnie, ze jak wszędzie trafi się jakaś szuja czy seryjny morderca, ale generalnie jest inne , bardziej życzliwe podejście

Gość gość
Wyluzuj i nie bierz wszystkiego tak do siebie, bo zmarszczek dostaniesz i tyle będzie z twojej urody :)

księżniczka się k'urwa znalazła... może jeszcze w pół ci się trzeba kłaniać ...ja prld

Gość gość
Jej wysokość księźna Kobyłki gmina Dobrodzień madame hrabina z Kostaryki