Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana83

Faceci to kłamcy !

Polecane posty

Gość Załamana83

Moj facet z którym jestem od 3 lat zrobił dziecko swojej byłej żonie,tak się skończyły jego wyjazdy do ich wspólnego dziecka.Mielismy brać ślub na Boże Narodzenie,jestem w 5 miesiącu ciąży. Mój świat sie zawalił.

Gość gość
O kurcze, o kurcze , współczuję.. Ale w końcu to ma mieć dziecko z żoną. Co w tym dziwnego?

Gość gość
Tam jest napisane że to była żona wiec kawał śmiecia z tego faceta :-o

Gość gość
Biedna dziewczyna,współczuję.

Gość gość
Najpierw trzeba było sie mocno zastanowić z kim idzie sie do łózka, a nadto sex to ryzyko ciąży, a nie zabawa w chowanego.

Gość gość
Pewnie cieszyła się jak on zostawił swoja zone dla niej i naiwnie myślała ze będzie wierny a tu psikus, d...k sypia z nimi dwoma :D tacy faceci nigdy nie bada wierni

Gość gość
Przecież nie wiadomo czy zostawił żonę dla autorki,nie oceniajcie skoro nie macie pewności a facet to faktycznie d**ek że do byłej do łożka wlazł mając kobiete w ciąży.

Gość gość
To sie wyskrob głupa dzido.

Gość gość
Niezły złamas z niego!!! Jezdzil do dziecka i pukał była?! Żałosny typ!

Gość gość
dzieci będą się razem wychowywały, razem bawiły, to prawie jak bliźniacy, nigdy nie będą samotne.

Gość gość
Najlepiej facetów mieć w d***e. Ja już mam ich gdzieś.

Gość gość
Z byłą żoną to nie zdrada zawsze można.

Gość gość
Pogratulować jedynie, sama go wybrałaś. A była żona itak byłaby wazniejsza od wiec zawsze byłabyś tą drugą

Gość gość
Wiec wyciagnij wnioski na przyszlosc ze niemozesz byc latwowierna ufna ja tez jestem w ciazy w 15tygodniu i jade sie wyskrobac bo za naiwnosc sie placi no ja zaplace 2000 lub wiecej.

Gość gość
Tak to jest jak się wiąże z nie prawiczkiem *****czem

Gość gość
Ma się wyskrobać w 5-mc ?

Gość gość
I dlatego chcesz się wyskrobac? Jego chcesz ukarać?

Gość Ponownie okłamana
Mój (?) też przed chwilą ponownie mnie okłamał.Znów rozmawiał przez telefon ze swoją byłą , kiedy ja zadzwoniłam. Wyparł się w żywe oczy i twierdzi, ze z nikim nie rozmawiał. Wmawia mi, ze to wina sieci tellef i dostawałam złe komunikaty. Pierwszy taki nr zrobił mi chyba z miesiąc temu. Jesteśmy se sobą 4,5 mies. A na początku znajomości dobitnie podkreślał, jak nie znosi kłamstwa i wystarczy, żeby go ktoś raz okłamał i nigdy już nie uwierzy :-(((

Gość gość
Ot hipokryta j****y !

Gość Powtórnie okłamana
No, racja... A już planowaliśmy pierwsze wspólne Święta,jutro rano miał iść kupić karpia. Po pierwszej aferze spytałam: Chciałbyś, żebym ja tak robiła za twoimi plecami? Musiałam powtórzyć pytanie, zanim odpowiedział "nie". Widocznie jemu nadal wolno. Odechciewa mi się tych wspólnych świąt . Wszystkiego, co miało być "razem".

Gość gość
co ty peesdo bredzisz pisac prowokacje tez trzeba umiec :D jutro kupuje juz karpia na wigilie a po jutrze moze jajka na pisanki, he? :D

Gość gość
nie lec na facetów szybkich odwaznych bo to moze byc pulapka .Jezeli tak szybko idzie skoro ma żone to nie ma problemu z nastepna dziewczyną .Skoro ma zone (dziewczyna) co ta roznica jak jest inna dziewczyna ,Wszystko to samo czyli facet ma doswiadczene jak postepowac z kazda dziewczyna.Proste logiczne no nie dla wszystkich widac.Wiadomo lubimy no odwaznych szybkich jasne.

Gość gość
Nie oceniaj nas na podstawie twoich wyborow.

Gość Załamana83
Nie piszcie że się śmiałam jak żonę zostawił itd bo nawet wtedy się nie znaliśmy,poznałam go prawie dwa lata po rozwodzie i to ona go zostawiła bo miała innego,wyszła drugi raz za mąż krótko po rozwodzie a teraz wiosną się rozwiodła znowu.I nawet jakbym była niżej w ciąży to bym nie "wyskrobała" bo czekałam na to dzieciatko i nie jego wina że ojciec okazał się śmieciem. Wypłakałam się koleżance w pracy,średnio się czuje,boli mnie głowa,nie mam apetytu ale muszę się wziąć w garść,muszę odwołać ślub,siostra mi pomoże,będę niestety samotną matką,nie sądziłam ze tak się stanie ale myśle że On nigdy nie przestał jej kochać i dlatego uległ i nigdy nie uwierzę w jego brednie i łzy że to był jeden jedyny "raz" i że ona to sobie zaplanowała,38 latnia kobieta tak szybko nie zachodzi w ciążę a planować mogła sobie wiele ale każdy ma swój rozum.Najwyrazniej mój facet miał rozum w majtkach.Miłość i nienawiść dzieli cienka granica,bardzo cienka.

Gość gość
nie wkładaj wszystkich do jednego wora, wy wcale nie jesteście lepsze, co druga zdradza i ma na to wywalone

Gość gość
Wszyscy maja powykręcane myślenie, z kim się nie związek czy to facet z kobietą, czy kobieta z facetem zawsze jeden drugiego zdradzi kopnie w dupę, okłamie. W tych czasach nie warto się z nikim wiązać

Gość Ponownie okłamana
A może to tylko ja mam takie zezowate szczęście? Jeszcze nie trafiłam na porządnego faceta, sami dwulicowcy i kłamcy. Myślałam,że wreszcie stał się cud a tu, jak zwykle, bagno. Mdli mnie na samą myśl, że tak postąpił :-(

Gość gość
To nad czym się zastanawiasz??? Jest dorosły, wiedział co robi. A może nie odróżnia co to jest uczciwość a co robienie komuś świństwa? Po co ci taki du/pek...

Gość gość
On się nie zmieni-sama na pewno już dobrze wiesz, co masz zrobić. Jeszcze znajdziesz takiego, który Cię uszanuje. Powodzenia!

Gość gość
ale śmieć :o no a teraz alimenty na 3 dzieci...