Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana83

Faceci to kłamcy !

Polecane posty

Gość gość
Baby nie lepsze,wiem coś o tym,sam doświadczyłem podłości i wyrachowania ze strony kobiet nie raz!

Gość gość
Moja przygr***ała sobie gowniarza 20 lat,kreca ze soba od ponad roku podczas gdy ja z*********m za granicą na wspolny dom,kredyt,dziecko i jej wygody a ta szmata zamiast ruszyc d**e do pracy to sie piepszy z gowniarzem.I jeszcze z ryjem do mnie ze moge sie z nia rozwiesc ale musze zapewnic dom i utrzymanie jej i dziecku i ze mnie zniszczy w sądzie.Dzieciaka mi tylko szkoda.

Gość gość
Bo faceci tacy są,fiut stanie to ****ają a potem że on nie chciał i że ona go zmusiła,no tak wzięła fiuta i sama sobie wsadziła a on "reki" do tego nie przyłożył. Żałosne chuje!

Gość gość
Nie wszystkie kobiety to k***y i nie wszyscy faceci to chuje ale tak z 95% to tak :-p

Gość gośćSYLWIA
15.39 nie rób tego błagam,to dziecko chce żyć i ma prawo żyć co ono jest winne?przykazanie mówi,NIE ZABIJAJ,do końca życia będziesz tego żałować że zabiłaś własne dziecko,krew z Twojej krwi,pomyśl że może to córeczka i byłaby podobna do ciebie.Nie rób tego proszę.to rozrywanie dziecka żywce po kawałku.;-(

Gość gość
Mój rozwiedziony facet wieszal psy na byłej żonie a po 5 latach dowiedziałam się że cały czas z nią jest mieszka żyje. Dlaczego dopiero po 5 latach? Bo on był z innego miasta i przyjeżdżał do mnie, a. Ie ja do niego. Nic nie dało się zauważyć ponieważ był u mnie często nikt do niego nie wydzwanial on nigdy się nie spieszyl. A gdy nie był u mnie całe dnie i wieczory pisaliśmy do siebie SMS. Kontakt 24 na dobę. O byłej żonie dowiedziałam się przypadkiem. Rozmawiałam z nią.... Ale ona twierdzi że nie zauważyła żeby on zniknął z domu... JAK TO MOŻLIWE? A jednak