Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie mam normalnego zycia?

Polecane posty

Gość gość

Czy to przez to,ze jestem DDA czy przez to,ze bylam molestowana? No dlaczego? :-( nie potrafie normalnie zyc a mam dzieci. Ja wszystko udaje. Milosc,zadowolenie a w duszy płaczę. Nie chce mi sie z dziecmi gadac,ale rozmawiam,bo uwazam to za obowiazek,meza nienawidze,kiedys mnie bil,ale powiedzialam STOP. Wyjechal za granice ale wrocil,nie bije mnie ale patrzec nie moge na niego

Gość gość
Smutne to co piszesz. :(

Gość gość
Boże ilu jest takich ludzi... na zewnątrz widac uśmiech a w sercu ...

Gość gość
Idz najpierw do domowego lekarza, potem do psychiatry. Biegaj, rob cos odprezajacego tylko dla siebie. Ten smutek we wnetrzu i funkcjonowanie ponad sily to depresja. Sprobuj terapi i spotkan dla DDA. Troszcz sie w pierwszym rzedzie o siebie, bo wszystko jest na Twoich barkach, pamietaj, najpierw Ty. To nie egoizm a rozsadek. Dobrze, ze o tym piszesz. ;) Trzymaj sie i dbaj o swoj dobry nastroj. ;)

Gość gość
Da... 80 procent pokolenia to da... :) Mój ex okradł mnie i dzieci, oszukiwać a potem tłumaczył że on tak postępuje bo przecież jest dda:) Rozwiodlam się z nisudacznikiem. Przestań się nad sobą uznała bo nie jesteś pepkiem świata. Ludzie są chorzy, mają o wiele większe problemy. Zostaw przeszłość za Soba i bądź odpowiedzialna za siebie, Ty nie inni. Łatwo znaleźć w swoim życiorysie wątek który nas usprawiedliwia, nasze głupie postępowanie, marazm, a najczęściej po prostu lenistwo. Ja też mogę skuelxzec że jestem da i parę innych rzeczy. Ty nie jesteś dzieckiem ale dorosła osoba. Jest też psycholog i mam na myśli tu molestowanie bo to straszne przeżycie. Weź się w garść i tyle.

Gość gość
to smutne... że masz takie życie... ale nie zmienisz przeszłości a masz wpływ na przyszłość! Prosze przeczytaj książkę: "Jesteś cudem" Reginy Brett zobaczysz wszystko inaczej.

Gość gość
Boję się iść do psychologa bo mnie zamknie w psychiatryku. Nienawidzę siebie.