Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry stomatolog Katowice

Polecane posty

Gość morelle

Korzystam z ortodonty www.ortodonta-katowice.eu który ma genialne podejście do dzieci. Stało się również niemożliwe: moja córka w końcu przestała się bać dentystów!

Gość gość

Do dentysty to ja do Bielsko Białej do doktora Kubicy jeżdżę. Przyjmuje w Dental Clinic. Bardzo wysoki standard usług proponują. Pan doktor umie sobie poradzić z najgorszymi przypadkami. Mają na miejscu rentgen jak jest prześwietlenie potrzebne.

Gość mixi

Ja od jakiegos czasu lecze zęby w Sosnowcu na Mościckiego - Stomatologia Wesoły. Mam problemy z dziąsłami, jakies stany zapalne aż zeby zaczeły mi się ruszac i boleć, fachowo podeszli do sprawy i jest coraz lepiej, wiec z tego gabinetu jestem bardzo zadowolona

Gość EdytaF

Stomatologia Ligota w Katowicach na ul. Gdańskiej 10 - bardzo godna polecenia wg mnie , moje potrzeby spełnili, jak chodzi o chirurga - dr Norbert jest niesamowicie szybki i skuteczny w usuwaniu  do tego - dziala bezbólowo :)

Gość rubinka

Astra Dent na Rożdzienskiego 88a w Katowicach , jesli jeszcze nikt nie pisał o nich, bo wiem ze w Katowicach jeden z lepszych i bardziej znanych gabinetów. Ja tam robiłam parę rzeczy konkretnie estetycznych ale usuwałam też tam zatrzymana ósemkę - więc znam zespół, świetnie ze sobą współpracują, jest pelna możliwość zdiagnozowania bo i rtg i tomograf - więc z kazdym problemem z zębami mozna się tam zgłosić bo bardzo profesjonalnie

Gość gość

Bardzo dobrym gabinetem stomatologicznym w Katowicach jest www.boadent.katowice.pl Jeżeli zależy wam na kontakcie ze  specjalistami, którzy znają się na swojej pracy to się z do nich wybierzcie.

Gość Alice

Bardzo się zawiodłam na dwóch stomatologach w mojej okolicy w Katowicach, dojeżdżam teraz do Tych, do Dental Care. Z całego serca polecam – zawsze profesjonalnie, frontem do pacjenta i leczenie przebiega bez zarzutu

Gość Lalela

Jak korzystam z opieki stomatologicznej w Lux Med ale nie wiem czy u Ciebie też jest jakiś gabinet. Sprawdź sobie na ich stronie.

Gość gość

Najlepszy z najlepszych ! :) 

https://www.borczyk.pl

Gość MarcoPolon

Ja zdecydowałem się na DentalCare w Tychach, z dojazdem nie wyszło źle, a ząbki zrobione i to jeszcze w bardzo kulturalnej cenie 😛

Gość Magda

Koło Katowic w Tychach jest DentalCare, nowoczesna klinika, która posiada szereg usług najwyższej jakości. Ma wykształcony i sympatyczny personel, który z mojego doświadczenia mogę szczerze polecić.

Gość Pulta

Dental Care w Tychach, ulica Barona 30 Świetna klinika dentystyczna, lepszej w okolicy nie znalazłem, ceny też dobre.

Gość Andrzej
Dnia 28.07.2019 o 19:10, Gość Pulta napisał:

Dental Care w Tychach, ulica Barona 30 Świetna klinika dentystyczna, lepszej w okolicy nie znalazłem, ceny też dobre.

Jestem pod wrażeniem, jaki dobry dojazd tam jest z Katowic. Droga przyjemna, niezbyt uciążliwa, a klinika warta tego czasu.

Gość pirka
Dnia 28.07.2019 o 19:10, Gość Pulta napisał:

klinika w moim rodzinnym miescie 😄 byłam ostatnio dopytac się o leczenie mojego zgryzu, dowiedziałam się o takiej metodzie niewidocznym aparatem invisalign, chyba się zdecyduje

Gość Adam

Polecam bardzo panią Tatianę Jamróz-Szłapę w Jaworznie,  jest profesjonalna i dokładna w każdym calu. 

Gość arkadiusz

W Katowicach szukałem wiele miesięcy dobrego stomatologa, a okazywało się nawet że w mojej okolicy chłop nie potrafi dobrze korzenia wyrwać, bo został mi fragment. Kolega ze studiów polecił mi Dental Care w Tychach i mimo że jest kawałek to tam podjechałem i zrobili mi kilka rzeczy na raz w 35 minut, łącznie z usunięciem zarośniętego fragmentu korzenia. Będę tam miał wstawiany implant i będę płacił w ratach. Bardzo wygodne usługi i fajne warunki współpracy a obsługa to najwyższy standard :)

Gość efo

Ja nie do Tychów ale do Sosnowca jeżdże ( wiem, paszport ale da sie kupić haha) ale bez śmiechu - polecono mis dentystow w Stomatologii Wesoły na ul. Mościckiego i powiem wam rewelacja. Pełen profesjonalizm, miałam sporo do zrobienia ale i jakosć i skutecznosć i atmosfera- wspaniałe

Gość Dimo

Jakoś tak dziwnie zawsze było, że w Tychach najlepsi stomatolodzy byli. W Katowicach nie znajdzie się tak dobrego salonu jak Dental Care w Tychach. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że warto podjechać

Gość Lea Lechowsky

Skuteczny salon w Tychach, doprawdy, byłem tam pół roku temu na poważnym leczeniu kanałowym, a tak to żadnych innych niż kontrolnych wizyt nie miałem. 

Gość jankowska
Dnia 6.09.2019 o 04:28, Gość Dimo napisał:

Jakoś tak dziwnie zawsze było, że w Tychach najlepsi stomatolodzy byli. W Katowicach nie znajdzie się tak dobrego salonu jak Dental Care w Tychach. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że warto podjechać

ja właśnie z Katowic do nich dojezdzam, niedługo z córką jedziemy tam na pierwszy przegląd ząbków

Gość terera

tyle piszecie o Dental Care że chyba się tam przejade 🙂 mam nadzieje ze pomogą moim ząbkom, mam do nich ok 50km, zobaczymy jak bedzie i dam znać 😄 

Gość gwidon

Do dentysty jeździmy na Gdańską w Katowicach do Stomatologia Ligota, nowoczesna klinika, wielu specjalistów w jednym miejscu , polecam. Nawet jak na pierwszą wizytę dla dziecka http://stomatologia-ligota.pl/

Gość anka
Dnia 21.09.2019 o 18:37, Gość terera napisał:

tyle piszecie o Dental Care że chyba się tam przejade 🙂 mam nadzieje ze pomogą moim ząbkom, mam do nich ok 50km, zobaczymy jak bedzie i dam znać 😄 

mieszkalam blisko tej kliniki, chodziłam bo są mega delikatni i maja profesjonalny sprzet, teraz wyprowadziłam sie do Krakowa i w kwestii dentysty nic sie nie zmienilo- nadal do nich dojedzam 🙂

Gość Polatucha
Dnia 6.09.2019 o 04:28, Gość Dimo napisał:

Najlepsze Dentyski, dr. Pniok i Żak naprawdę pracowite jak pszczółki. Świetna klinika sama w sobie, u nas w Tychach ma świetną renomę.

Gość zsosnowcajestem

Pierwsze słysze , ja bym sie do Tychów akurat nie wybrała, kazde miasto ma dobrych stomatologów , nie ufam opiniom jak ktos twierdzi że ktos jest "najlepszy"  kazdy ma inny gust i kazemu co innego odpowiada i inny dentysta, poza tym zeby twierdzić że ktos jest "naj" to trzeba tych wszystkich innych poznać a nie sądze , ze to możliwe szczrgólnie jak chodzi o stomatologów. Ja powiem szczerze i prawdziwie, bo bazuje na swoim doświadczeniu  - nie wiem jak Ci w Tychach czy Katowicach - lecze się od kilu lat w Sosnowcu w Stomatologii Wesoły i jestem w stanie im zaufać i ich polecać i przyjaciołom i każdemu. Bo i podejscie mnie zadowala i cieszy i sposób leczeniia i znieczulenie i fachowe podejscie, że nie boli, że sie nie stresuję i że ząb, ktry wyleczę nie sprawia problemów. To dla mnei wazne i za to polecam Stomatologie Wesoły z Sosnowca

Gość Kaska
Dnia 3.11.2019 o 19:26, Gość Polatucha napisał:

Najlepsze Dentyski, dr. Pniok i Żak naprawdę pracowite jak pszczółki. Świetna klinika sama w sobie, u nas w Tychach ma świetną renomę.

Oj tak! Dr Pniok bardzo miła i profesjonalna;) świetnie wyleczyła mi ząbki 😄

Gość fili

Ja jestem z Tychów, a mieszkam w Kato. Dlatego tam jeżdżę jak wracam do domu i wtedy tez chodze tam do dentysty. uwazam ze dentalcare jest bardzo ok. 

Gość Aneta
Dnia 8.12.2019 o 16:43, Gość fili napisał:

Ja jestem z Tychów, a mieszkam w Kato. Dlatego tam jeżdżę jak wracam do domu i wtedy tez chodze tam do dentysty. uwazam ze dentalcare jest bardzo ok. 

to może ja sie z synkiem przejade z Katowic, on się bardzo boi dentysty

Gość patryk
Dnia 3.11.2019 o 19:26, Gość Polatucha napisał:

a ortodonta? kogo polecacie? slyszalem o invisalign i chce spróbować, musze się na 1 wizyte umówić

Gość agi
Dnia 29.03.2019 o 10:38, Gość gość napisał:

Do dentysty to ja do Bielsko Białej do doktora Kubicy jeżdżę. Przyjmuje w Dental Clinic. Bardzo wysoki standard usług proponują. Pan doktor umie sobie poradzić z najgorszymi przypadkami. Mają na miejscu rentgen jak jest prześwietlenie potrzebne.

Dental znam ze słyszenia. ponoć profeska.