Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piter21

Co po trójkąie ?

Polecane posty

Gość gośćjarek
No tak masz właśnie rację no ale byśmy chcieli spróbować to nasza fantazja

Gość gość
Z doświadczenia wiem że 2k i m to niewypał bo trzeba mieć zaj***tą kondycję aby obrobić dwa ogródki a Panie bardzo sfrustrowane czekaniem to ładunek wybuchowy.To nie może się udać i wręcz niebezpieczne dla związku. Tak w zasadzie jest że to właśnie mężczyzn kręci kiedy kobietę wespół obrabiają faceci a dla niej ogromne doznania są niewspółmierne do kobiecych,więc tylko 2m i Ona.Taki związek może przetrwać nawet długi czas jeśli wszyscy potrafią oczekiwać i brać przyjemności.Faceci są poligamiczni i często w seksie bardzo chcą swojej Pani ekstra dogodzić więc można sprytnie z rozwagą delikatnie nimi manipulować i korzystać z tak ekstra sytuacji.Miałam tak i było/byli cudowni,Anka.

Gość gość
17.35 tak też tak sądzę że trójkąt może wzmocnić ale nie każdy związek. Mój chłopak ma średniej wielkości i jak większość połówek chciał by mnie zreżnął z dużo większym. Tak się stało i podczas seksu z kochankem chłopak mnie całował i pieścił. W między czasie gdy zaczęłam dostawać orgazm wtedy zaczął szeptać mi do ucha na reszcie dobrze cię zerwanie chociaż raz. Czy takich podniet maja potrzebę faceci?

gość wczoraj Ania Mi akurat sprawia przyjemność wiele rzeczy, jedną z nich jest widok rozkoszy jaką przeżywa moja żona. Spotkaliśmy się pierwszy raz i mam nadzieję że nie ostatni, w zasadzie to zaplanowane jest już kolejne spotkanie. Jaką manipulację masz na myśli? gość wczoraj coś w tym jest, ja również "lubię" kiedy ona ma w sobie coś dużego, tak na granicy bólu.

Gość gość
Moj maz od zawsze szybko konczyl raz doprowadzajac mie do orgazmu a raz nie wiekszosci to raczj nie zdążył aczkolwiek sex z nim mam fajny ale chcielismy spróbować trojkata i on wybral partnera byl 3 lata starszy od nas i nie mialam tylu orgazmow podczas jednego sexu facen normalnie maszyna penisa mial wielkoscia podobny do meza ale najpierw on mie bzykal dosc dlugo i final na piersiach potem maz mie bral i szybko skonczyl bo juz byl widokiem mega podniecony myslalam ze to koniec a tu patrze a koles podchodzi z sterczacym penisem bylam w szoku bo maz po stosunku to dopiero po paru godzinach mu staje spowrotem no i wszedl we mie bzykal jak szalony maz patrzal i w koncu poszedl pod prysznic a koles skonczyl mi na buzi po czym opadl mu zaczelam mu brac do buzi i stanol mu jeszcze raz i wziol mie po raz trzeci na pieska maz sie za glowe zlapal bo myslal ze my juz skonczylismy i trzeci raz finiszowal mi w pupie nigdy nie mialam takiego faceta bylo bosko a koles mial 29 lat

gość dziś Ja to mówią co dwie głowy to nie jedna więc i zaspokojenie kobiety większe i większe prawdopodobieństwo jej orgazmu/ów. Ja miałem taka adrenalinę, że po kilku/kilkunastu minutach od nowa można było działać. Twojemu nie udzieliła się taka dawka adrenaliny? Powinna

Gość gość
On nigdy nie mógł drugi raz a tamten to pewnie by jeszcze z dwa razy mie przelecial

Gość gość
8.21 jest fajnie gdy tylko o takim dużym się opowiada lecz gdy miałam okazję zobaczyć podczas trójkąta i myśl że będzie wemnie to już inna sprawa przeleciały mnie ciarki. Ale wytrzymałam chociaż było to na granicy bólu. Nawet było lekkie krwawienie z cipki gdy wyjął.

gość dziś Dziwne, że to na niego nie podziałało, u nas była taka adrenalina, że chyba po 3 razy było gość dziś Moja taką mega dużą to ma zabawkę :):)

Gość gość
Po tym trójkącie mój chciał mi zabronić by mi nie robił krzywdy. Ale więcej doznałam przyjemności niż bólu więc dalej mamy trójkąt.

Gość gość
Nie podzialalo ale dal mie zaspokoic

gość dziś Rozumiem że mimo to nadal jesteś niezaspokojona? :) :)

Gość gość
Piter, fajne masz podejście... Mój partner ma nieco problem ze " stanięciem na wysokości zadania" przy trójkącie z dwiema kobietami. Jak jesteśmy razem, nie ma takich problemów:( Mówi , że ja go bardziej podniecam, a mi się wydaje, że przy trójkacie zaczyna trochę panikować, że nie da rady dla nas obu. Miałeś podobne doświadczenia może?

gość dziś Nie doświadczyłem trójkąta z dwiema kobietami, więc trudno mi tak gdybać. Zakładając że trzeba mieć dwa razy więcej energii to tym raczej nie przejmowałbym się bo takie zbliżenia dają mocną dawkę adrenaliny wiec nawet jakbym za pierwszym podejściem szybko skończył to jest zawsze druga i kolejna możliwość. Sądzę, że twój mąż za mocno się tym stresuje a to ma być zabawa. Po za tym życie to nie film, że robią to kilka godzin :) :) fajne podejście tzn?

Gość gość
Po trójkącie można żyć we troje albo się rozstać,taka jest jedyna opcja! Trzeba o tym wiedzieć bo to wcale nie jest zabawa.Do życia we troje trzeba bardzo tolerancyjnych osób.

gość 2018.01.05 Spotkaliśmy się z nim po raz drugi i jak za pierwszym było podobnie niesamowicie. Żona miała kilka orgazmów, ze trzy tradycyjne i kilka przez pieszczoty oralne - tak twierdzi. W zasadzie mogę powiedzieć ze znajomość powoli rozwija się. W każdym razie planujemy kolejne spotkania - z jaka częstotliwością tego nie wiem. Czy można nazwać to życiem w trójkącie?

życie składa się z kontaktów z innymi osobami.Problem polega na doborze odpowiednich osób.Cudownie jak jest kontakt o podobnych oczekiwaniach.

Na razie jest budowanie. za nami podstawy, fundament. Sądzę, że wyjdzie całkiem intrygująca budowla.

Gość gość
Po wspaniałym trójkącie gdzie kochanek miał woelkiego próbowaliśmy z druga parą i teraz tylko taki seks.

Gość gość
i jak bylo z ta para?

Gość gość
Prawie każda z nas ma ochote da dużego k****a w cipkę. Ale jest przy tym strach czy podołam. Dzięki wsparciu mojego chłopaka mniej się bałam. Gdy zaczął wbijać się w cipkę a mij chłopak brał w tym czynny udział rozszerzając moje nogi a wczesniej pięści cipkę by nie wchodzil na sucho, to gdy zaczęłam bardzo głośno jeczeć doszło u chłopaka do samoistnego wytrysku z podniecenia ty widokiem

Gość gość
wcale mu sie nie dziwie!

Gość gość
Chłopak zgodził się dlatego że mnie bardzo kocha. Gdy skończy ze mną to powiedział i po opadnięciu członka że swojej dziewczyny tak mocno nie rżnie bo wchodzi do połowy a u nas chciał zrobić dobre wrażenie i dobijał do końca. Ale nie liczył na tak silne podniecenie mojego chłopaka który przy tym wszystkim się mocno za wstydził

Gość gość
lubisz tak sie pieprzyc?

Gość gość
Tak ale tylko z tym kolesiem co ma dużego bo całą cipkę mi wypełnia chociaż czasami czuję troszkę ból i jakby mnie rozrywał cipkę bo jestem dość drobna. Nie mialam innego wczesniej poza moim chłopakiem może dlatego. Co nie znaczy że z każdym bym poszła co ma dużego. Również bez chłopaka bym tego nie zrobiła ze strachu

Gość gość
a jak ja tez mam duzego? Twoj chlopak ile ma cm?

Gość gość
20 parę lacz cienki a tamten ma około dwadziescia w zwisie a gdy staje to robi się niesamowicie gruby. Sorry lecz nie chcemy zmieniać na innego chłopaka. Myslimy zaprosić młodszą parę by obejrzała nas w akcji.

Gość gość
hej, my szukamy pary do wspolnego seksu ale bez wymiany parterow

Gość gość
Wiek nie przekraczający dwadziscia lat.