Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina3333333333333

Ojciec z córką pod damskim prysznicem na basenie

Polecane posty

Gość gość
a co byście zrobiły jakby Grodzka przyszła pod prysznic ???

Gość gość
szczerze? rozbieram sie BO MOGE facet nie wchodza pod damski prosznic BO NIE MOGĄ. Guzik mnie obchodzi czy komus sie cos podoba czy nie, regulamin mowi ze MOGE więc tak jak któraś napisała że by mnie zjebała bo sciagnelam stroj, do czego mam prawo to chyba bym ją śmiechem zabiłą prędzej niż się ubrała.

Gość gość
ta od zasad dla wszystkich albo zostajesz w domu, z pewnością wyznaje jedyną i słuszną religię PIS

Gość gość
Chorzy jesteście. I wy nazywanie się matkami? Rozbierać siebie i dzieci pod prysznicem na basenie? To wy macie jakieś skłonnośc***edofilskie. Pływam od 6roku życia i nigdy nie ściągam stroju i nie widziałam żadnych zboczonych bab co pokazuję swoje cycki i c**e! Leczcie się idiotki.

Gość gość
Basen jest dla wszystkich, bez wyjątku. Co zbulwersowało autorkę ? Wystawił pytonga? A może ona z fizdą na wierzchu paraduje?

Gość gość
a jesli chodzi o Panią grodzką to .....powiedziałabym jej dzień dobry ;)

Gość gość
Kiedyś jedna dziewczyna całkiem gola latala po szatni. W ogóle nie zwracała uwagi na inne kobiety. Nie każdy ma ochotę cudzą p**de oglądać w pełnej krasie nawet gdy sam ją posiada. Zero krepacji niektórzy mają.

Gość gość
16.36 Wody w domu nie masz, że swiecisz swoją rozklapiochą w publicznym miejscu? I w dodatku dzieci na to patrzą? Właśnie dlatego ten ojciec tam był, żeby jego dziecko nie musiało oglądać cyckow jakiejś starej baby.

Gość gość
gość dziś prosto i na temat :)

Gość gość
Ty byś mnie śmiechem zabila? Uwierz mi kobieto, gdybym była na basenie że swoją córka, a ty byś świeciła gola dupa to bym cie za kudly wytargala i wrzuciła do wody. Niech wszyscy patrzą. I uważaj bo może trafisz kiedyś na taką harda babkę jak ja. Z gola dupa to mężowi świec po domu a nie na basenie.

Gość Ewelina333333333
Idiotkmi to możesz nazywać ludzi u siebie w rodzinie. Ja również chodzę na basen od wielu lat i tysiące razy widziałam rozebrane kobiety. Ktoś pisał o zaściankowości w Polsce i coś w tym jest bo chyba tylko u nas branie prysznicu nago może być zakwalifikowane jako "zboczenie". W tym samym czasie facet pod damskim prysznicem to nie problem.

Gość gość
alez drogie Panie, mnie nie interesuje co o tym myslicie, to jest miejsce gdzie moge sie rozebrac i bede to robic a wasze zdanie mam gdzies:)mozecie plakac krzyczec, upominac a ja bede sie smiac moge? moge!:) a na basenie widzialam juz nie jednokrotnie jak tatuś byl opieprzany przez pracownika że gdzie lezie, i czy jest kobieta, nie jest? wiec won.

Gość gość73737
Ja jak bylam w 2, 3 klasie podstawowki ok.7,8,9 lat to wchodzilysmy same i nie bylo nikogo do pilnowania czasem gdy juz bylysm ubrane to przyszly mamy zoby pomoc suszyc glowe ale przez tyle czasu nie zdarzylo sie zeby wszedl jakis tata choc na chwile

Gość gość
Możesz Paradowac gola? Możesz! Mogę cię wytargala za kudly bo moje dziecko patrzy na twoją gola d**e? Mogę!

Gość gość
gość dziś musisz wyglądać komicznie taka roześmiana z wargami sromowymi na wierzchu :)

Gość gośćkdidkdodid
Nigdy mi nie wpadlo do glowy ze mozna sciagnac stroj pod prysznicem na basenie a jesli chodzi o ojca to dziecko 9 lat jest w stanie samo sie przygotowac są tam tez inne kobiety nie raz dziewczynka poprosila mnie zebym pomogla jej czepek zalozyc

Gość gość
Faceta oskarżają o pedofilii bo wszedł z córką pod prysznic, a same świeca rozstepami i cellulitem przed dziećmi. I kto tu ma skłonnośc***edofilskie?

Gość gość
16;44 oj kochana :D i niech ludzie patrzą jak mnie szarpiesz za włosy? masz racje, chcesz wyszarp niech ludzie patrza a chwile później niech patrzą jak Policja Cie wyprowadza.myslisz ze ktos zmieni swoje zachowanie bo za wlosy go wyszarpiesz? :D Możesz tupać, krzyczeć ale nic z tym nie zrobisz:) skoro prawo mi pozwala na to pozwala, a Ty mnie dotknij a pewne służby się Tobą zajmą. Tyle:) Nic nie zmienisz. Ja moge Ty nie:)

Gość gość
16.48 Hahahah w dodatku pewnie ma motylka. Jeśli wiecie o co chodzi ;)

Gość gość
Jesteście dziwne. Naprawdę trzeba się rozbierać na tym basenie? Nie wytrzymasz bez umycia się dokładnie w domu? To nie jest plaża nudystow i nie każdy ma ochotę oglądać oblesne w większości ciała od podszewki. Prawo prawem ale jakaś przyzwoitośc niepisana też istnieje ;/

Gość gość
Tobą by się zajęły prędzej za pokazywanie golizny wśród dzieci. Swoją drogą to policja się bronisz? Rąk do obrony nie masz? Konfident :P

Gość gość
wkurzaja mnie tacy ludzie! moze i nie moge nic z tym zrobic ale nie powinnas sie rozbierac przed moja corka. Przykrywasz sie prawem bo wiesz ze i tak wyjdzie na twoje ale pomysl o innych kobietach ktore nie chca Cie ogladac!

Gość gość
gość dziś powinnaś udać się na basen, ale taki szpitalny. To byś sobie popływała z pipką na wierzchu!

Gość gość
Oczywiscie ze sie bronie Policja, takie moje prawo i zrobie co bede chciala. Chcesz? szarp za wlosy. Ja swojego postepowania nie zmienie bo nie lamie prawa, za to Ty tak, chcesz sobie bruzdzic w papierach? twoja sprawa, ja nie zbiednieje tracac kilka wlosow:)

Gość gość
udam sie na taki basen na ktory bede miala ochote:) Szczerze to mam gdzies, co ludzie mysla, jesli nie lamie prawa, moge robic co chce. Dlaczego mam sie z kims bic? skoro ktos lamie prawo niech ponosi konsekwencje a nie ze ja jeszcze mam se bic:)

Gość gość
Miłe Panie, nic nie poradzimy, że niektóre babki czerpią przyjemność obnażając się publicznie przed dziećmi i podpierają się prawem, przecież im WOLNO!

Gość gość
Niektóre to naprawdę idiotki do potęgi. Nie ma czego komentować

Gość gość
Takie problemy sa mozliwe w Polce i w innych rozwinietych krajach, jak np. Arabia Saudyjska, Jemen, Iran. Nic dziwnego wiec, ze Polacy maja Seksofobie, Homofobie i wiele innych. Nagosc i seks sa najwiekszymi grzechami w tym oswieconym (glownie koscielnymi gromnicami) kraju. Pod prysznicem na basenie w stroju? Nic dziwnego, ze swiat sie coraz bardziej z was smieje.

Gość gość
nie rozumiem dlaczego niektorzy ludzi mysla ze jak nie podoba im sie czyjes zachowanie to sa w stanie zmienic postepowanie innej, obcej osoby. To jest smieszne. Na moje postepowanie na pewno nie bedzie miala wplywu obca baba.

Gość gość
gorzej, jeśli takiej ekshibicjonistce upadnie mydło i obdarzy nas widokiem swojego o***tu. och fuj!