Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina3333333333333

Ojciec z córką pod damskim prysznicem na basenie

Polecane posty

Gość gość
Zero kultury bo idzie nago pod prysznic, weź ty się kobieto ogarnij. I nie porównuj chodzenia nago na ulicy do wchodzenia nago pod prysznic, ty masz równo pod kopułą? Jeżeli wzrok twój taki wrażliwy to zrezygnuj z chodzenia na basen w ogóle, twój dziecior wtedy też nie dozna szkody na psychice bo a nóż zobaczy gołą kobietę pod prysznicem albo w szatni, straszne! Gdybyś mi robiła zdjęcia nago pod prysznicem od razu bym ochronę wezwała i na paly dzwoniła i ciekawe kto by wtedy dostał łatkę zboczonej.

Gość gość
Dokładnie, w przypadku nagiej osoby już samo zrobienie zdjęcia bez jej zgody podlega pod paragraf więc radzę się najpierw douczyc a nie pisać głupoty.

Gość gość
Hahahahahahahhahahahaha normalnie czytanie tego jest lepsze niż kabaret. Ale w sumie się nie dziwię. Też bym czuł się skrępowania gdybym stał pod prysznicem i jakiś gość ściągnął by kąpielówki i wystawi fiuta... Pomyslalabym, że jest zboczonych w końcu to nie jest normalne zachowanie, w miejscu publicznym. Takie rzeczy robi się w domu. I samo to, że miałyby dzieci na to patrzeć to trochę obrzydliwe.

Gość gość
Dyskutowane z ludźmi waszego pokroju, to żenada. Wasze IQ jest równe IQ ameby, skoro nie rozumiecie, że to co robicie to brak godności i szacunku do innych ludzi i dzieci. Pod prysznicem to na golasa można ale na ulicę już nie wyjdziesz? Jesteście tak prymitywne i żałosne, że szkoda czasu i klawiatury na was.

Gość gość
Intelektualnie ponizej ameby znajduja sie jednostki, ktore maja oczywiste problemy z jak najbardziej naturalnym zjawiskiem, ktorym jest nagosc pod prysznicem na basenie. A to wieczne zaslanianie sie dziecmi, ktore moglyby ulec zgorszeniu, zepsuciu albo zachwianiu psychiki widzac naga osobe, wskazuje na problemy, z ktorymi powinno sie zwrocic o fachowa pomoc, dla siebie i dla dziecka.

Gość gość Krzysia Jarzyny
same świętojebliwe tutaj, dobrze ktoś napisał, że jak wchodzi facet z fiutem do kolan to od razu mają kisiel w gaciach, Ale jak do basenu wejdzie ciapata w burce to wszyscy nagle udają że nie widzą , łącznie z ratownikiem. Ostatnio miałem taką sytuację, ratownik nie reagował , wezwałem policję, zrobiła się taka zadyma że ratownik to nie wiedział gdzie ma spierniczać, oczywiście zawiadomili sanepid, obsługa basenu doskonale wie że takich wyskoków to się w Polce nie toleruje, są przepisy higieny na basenach i tyle, Jak jakiś bydlak nie rozumie to niech się kąpie ze świniami a nie z ludźmi.

Gość Pije kawę
Mycie się po pływaniu w basenie w kostiumie jest po prostu niehigieniczne (pomyślcie o ilości bakterii w okolicach intymnych). Nie każdy po basenie idzie do domu i często nie ma możliwości żeby się umyć od razu po pływaniu w domu. Po siłowni i saunie też bierzecie prysznic i myjecie się w strojach kąpielowych? W życiu bym nie pomyślała że widok nagiej kobiety może być trauma dla dziewczynki (ja jakoś nie mam). O ile nikt się nie obnosi z nagościa, nie widzę w tym problemu żadnego. Nie sądziłam, że w tych czasach ktoś może się oburzac na widok nagiego ciała, no chyba że ma problem z akceptacja własnego ciała albo identyfikacja płci.