Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krwiomoczhelp

Krwiomocz pomocy

Polecane posty

Gość Krwiomoczhelp

Jestem kobieta mam 21 lat od przeszło 6miesiecy borykam się z nawracającym zapaleniem pęcherza . Urofuragina itp nie pomoga . Byłam u lekarza stosowałam dwa antybiotyki .. efekt krótkotrwały ;c dziś znowu mam problem , z toalety nie wychodzę .. pare kropelek krwi to wszystko tak wyglada oddawanie moczu . Proszę niech mi ktoś pomoże do kogo powinnam się udać antybiotyki przepisywane przez lekarzy nie pomagają ;c mam gorączkę , nie wspominając o ogromnym bólu ..

Gość Krwiomocz
Nie wiem czy to może być powiązane ale mam również dziwne kłujące bóle podbrzusza po prawej stronie , gdy mocniej ściskam to miejsce boli . Lekarze bagatelizują jakbym zmyślała .. a ja nie potrafię normalnie funkcjonować- w pracy mam stan podgorączkowy ciagle . Średnio 3 x w miesiącu dochodzi do zapaleni pęcherza :c ????? Pomóżcie mi jakie badania zrobić do jakiego lekarza się udać

Gość gość
Powinna Pani zrobić usg jamy brzusznej. Czy te objawy są typowe dla zapalenia pecherza? Moja córeczka miala krew z drog rodnych,a ja myslalam że to zapalenie pecherza i niestety jestesmy czestym gosciem na onkologii, ale prosze nie panikować tylko zrobic USG.

Gość Krwiomoczhelp
Dziękuje za odzew . Ogromnie współczuje położenia w jakim się pani znalazła i pragnę życzyć zdrowia oraz siły i niezłomnej nadziei na dalsze dni ;) Objawy są typowe do zapalenia pęcherza .. z tym ze jakiś czas temu nie miałam problemu z nerkami a teraz już czuje ze mam . Podczas tych ataków gdy sikam krwią czuje jakbym się miała rozpaść - dosłownie ,jestem cała obolała , mam gorączkę i ogólne rozdrażnienie .. ciagle parcie na pęcherz .. gdy mocno się staram załatwić zamiast moczu pojawiają się jakby drobne skrzepy krwi przy czym całość ogólnie bardzo boli -podczas takiego "zapalenia pęcherza " wspomagam się również tabletkami takimi jak ketonal - żeby trochę sobie pomoc i ulżyć..

Gość Krwiomoczhelp
Wiem to silny lek i również wiem ze już dawno powinnam coś z tym zrobić ale lekarz rodzinny w ogóle nie pomaga ;x tak jak mówiłam wcześniej bagatelizuje wszystko co mówię jak prosiłam o usg nerek to powiedział ze nie ma takiej potrzeby bo nie puchne i ze jak będzie bardzo zle to jechać na szpital ..pytalam co sla niego oznacza bardzo zle to mi powiedział jakby sie podziało coś więcej .. ja jus nie wiem może powinnam zaczac krwawić równiez z ust to ktoś potraktowałby mnie poważnie . A niech mi pani powie lepiej usg jamy brzusznej czy usg nerek w moim wypadku ??