Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból brzucha po łyżeczkowanie, czy to powód do niepokoju?

Polecane posty

Gość gość

W zaleceniach ze szpitala mam napisane, że wszystkie niepokojące objawy są powodem, żeby zgłosić się na izbę przyjęć. W niedzielę miałam wykonany zabieg, krwawienie jest bardzo delikatne, natomiast dzisiaj boli mnie brzuch. Czy to efekt obkurczania i gojenia się macicy?

Gość gość
Ja też miałam zabieg łyżeczkowania plamiłam przez ok 2 tyg.po na początku trochę bardziej z czasem stopniowo słabiej , bóle brzuch też miała tak jak przy okresie nawet mocniej * a okresy były dosyć bolesne, mi mówiono że jak niema gorączki i twardego podbrzusz to normalne bo macica musi wrócić do normy ale jak cię coś niepokoi to udaj się do lekarza z czasem mnie przestało boleć trwało to kilka dni

Gość gość
bierzesz jakieś leki np. antybiotyk lub jakieś inne

Gość gość
Nie, nie dostałam antybiotyków.

Gość gość
Zapewne jesteś zacofana i wstydziłaś się partnera podczas zabiegu a masz prawo go mieć bo decyduje pacjent. Jest to wsparcie i również widzi sterylność bo często dochodzi do groźnych zakażeń podczas badań pochwy i zabiegów. Możesz być zakażona jak , gronkowiec , zgożel rany , nawet wirus wątroby typu C itp... szpitale i gabinety lekarskie są siedliskiem zarazy!