Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czuję się bardzo źle

Polecane posty

Gość gość

Jestem nastolatką. Od dłuższego czasu bardzo podobał mi się pewien chlopak, który mieszka w tym samym mieście co ja i chodzi do tej samej szkoły. Na początku często pisaliśmy, ale potem mieliśmy dłuższą przerwę w pisaniu. W ostatnim czasie odnowiliśmy kontakt. Pisaliśmy o różnych dziwnych rzeczach. Ja większość z nich dla beki, ale on.. sama nie wiem. Postanowiliśmy się spotkać. Gadaliśmy i ogólnie było fajnie. Myślałam że skończy się tylko na pogaduszkach ale on niespodziewanie wziął mnie na ręce i przytulał. Chciał żebym go pocałowała i podpuszczał mnie mówiąc że gdyby on miał taką szansę z osobą która mu się podoba to by jej nie zmarnował. Chwilę się całowaliśmy ale on niespodziewanie zaczął dotykać mnie po pupie. Na początku stawiałam opór ale on dalej mnie dotykal, ale naprawdę trwało to nie więcej jak 10 minut. W sumie na tym się skonczylo. Czuję się z tym źle ,bo myślałam że robimy to bo ja także mu się podobam i myślałam że coś z tego będzie ,ale jak się okazało ,on napisał potem do mnie że to i tak nie wyjdzie. Nie wiem co robić !! Pomóżcie !! Czuję się okropnie ,jak dziwka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować