Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak byście postąpiły?

Polecane posty

Gość gość

spotykałam sie z facetem parę miesięcy, to znaczy on na pewno chciał zbliżenia, całowania itp, ale z jego zachowania czułam, że on dopiero mnie testuje i nie wie czy chce być ze mną w związku, nie czułam się pewnie, to znaczy na początku zachowywał się jak znajomy, ale taki z komplementami, potem po spotykaniu się jako znajomi poszliśmy na "randkę" sa powiedział, że to nasza pierwsza randka, czyli chyba się określił, ale coś i nie pasowało, ciągle towarzyszyło nam piwo, to znaczy na trzeźwo też był mną zianteresowany potem parę razy był dla mnie chmaski ,tak to odczułam, ale to chyba dlatego, że nie chciałam się całować niby to rozumiem, ale jego złę zachowanie sprawiało, że coraz mnie mu ufałam i czułam jakby presję, że albo będę się z nim całowac, albo będzie mnie traktował jak znajomą której nie lubi nie mogłam się przekonać, choć wydaje mi się, że jakbym z nim spróbowała to by był słodki i w ogóle inny on mi się podoba, lubię jego poczucie humoru, jestem sama on też mi pokazał, ze jestem dla niego atrakcyjna, fajna, jak chce to potrafi mi kupić kwiaty, zrobić herbatkę, śniadanie, zabrać na romantyczny film czy na moim miejscu spróbowałybyście? bo teraz jest albo wóz albo przewóz, on się męczy moim niezdecydowaniem a ja boję sie zaufać, bo potrafi być naprawdę wredny, czepialski nie było seksu, nic nie było, tylko przez moje obawy

Gość gość
Widocznie ma dwie twarze. Miła gdy dajesz mu to czego chcesz i chamska gdy nie dostaje. Po tej drugiej poznasz z kim masz do czynienia tak naprawdę. Mnie by to z miejsca zniechecilo bo na przyszłość dobrze nie rokuje.

Gość gość
Jestem rozdarta, bo jednak nie spróbowałam Zastanawiam się czy należy najpierw się przekonać a nie ulegać swoim lękom

Gość gość
Dziecinko, niepotrzebnie komplikujesz bardzo prosta sprawe: caluj i kochaj sie z nim, tylko i wylacznie wtedy, kiedy ty, podkreslam ty, masz na to ochote. Jezeli takiej potrzeby nie odczuwasz, to nie ulegaj zadnej presji. W przeciwnym razie bedziesz zawsze dostosowywac sie do potrzeb i wymagan innych ludzi, zeby cie dobrze traktowali albo nie opuscili. I co z tego bedziesz miec?